سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تجلیل از برترین‌های جامعه کار و تولید فارس

در اختتامیه سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه فارس از برترین‌ها در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی تجلیل شد.

استاندار فارس در اختتامیه سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه و آیین تجلیل از خانه‌های بهداشت برتر کارگری و کارفرمایان سلامت محور این استان، گفت: بیش از ۷۰۰ هزار کارگر در استان فارس وجود دارد که با احتساب خانواده آن‌ها بیش از نیمی از جمعیت این استان را تشکیل می‌دهند و ارایه خدمت شایسته به این گروه عظیم، خدمت به اکثریت اهالی فارس است.

محمدهادی ایمانیه گفت: امسال بنام تولید، پشتییانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها نامگذاری شده و به همین علت از ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ مقرر شده که هر واحد صنعتی، تولیدی و بنگاه اقتصادی که مواجه با مشکل و مانعی در حوزه بروکراسی اداری است به سازمان صمت استان مراجعه و درخواست رفع این مانع را ثبت کند و از دوشنبه ۲۳ اسفندماه تا پایان سال رفع این موانع را روزانه شخصا دنبال خواهم کرد تا حداقل در این استان فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی زمین نماند.

او گفت: جلسات کارگروه‌های اقتصادی استان ازجمله رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری با جدیت دنبال شده و در امسال ۸۰ درصد مصوبات این کارگروه‌ها عملیاتی شده است.

ایمانیه از همکاری مناسب دستگاه قضا و بانک‌ها برای رفع موانع تولید در این استان سخن گفت و ادامه داد: شخصا تعهد می‌دهم که در سال ۱۴۰۱ نیز مدیریت ارشد فارس حامی واقعی و جدی تولید باشد.

استاندار فارس به رشد حدود ۵۷ درصدی حقوق و دستمزد کارگران در سال آینده اشاره و گفت: باید در همه واحد‌های تولیدی و کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر استان فارس خانه بهداشت کارگری تاسیس شود.

ایمانیه گفت: تکمیل و تجهیز بیمارستان شماره دو تامین اجتماعی شیراز و ایجاد درمانگاه‌های کارگری در سطح شهرستان‌های استان با جدیت در حال پیگیری است.

او از وجود رکود در بعضی واحد‌های تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان هم سخن گفت و وعده پیگیری این مسئله و رفع موانع این واحد‌ها را داد تا زمینه اشتغالزایی و تولید مناسبی در سطح استان فراهم شود.

استاندار فارس گفت: رونق صنعت ساختمان این استان زمینه جهش مسکن را فراهم می‌کند که در این راستا باید ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سطح فارس ایجاد شود.

او با تاکید بر ضرورت جلوگیری از قاچاق کالا گفت: کارگروه‌های مبارزه با قاچاق استان فعال شده و دولت به جد در این زمینه ورود کرده تا جلوی قاچاق کالا‌هایی که مشابه داخلی دارد گرفته شود.

ایمانیه گفت: با ورود هر کالای قاچاق به کشور و استان ضربه‌ای غیرقابل جبران به تولید داخل زده می‌شود.

او گفت: مشکلی با واردات تجهیزات مورد نیاز صنعت و کارخانه‌ها وجود ندارد و واردات اگر به انتقال تکنولوژی و ایجاد زنجیره تولید و صنایع پائین دستی منجر شود مشکلی با آن نداریم.

استاندار فارس با اعلام خبر رفع مشکلات پتروشیمی‌های این استان بعد حدود ۱۴ سال گفت: با این تصمیم شهرک‌های پتروشیمی و صنایع پایین دستی این صنعت عظیم در سطح شهرستان‌های فارس راه اندازی خواهد شد.

برترین‌های جامعه کار و تولید فارس مشخص شدند

سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس، کارگران را نقش آفرینان عرصه اقتصادی دانست که با شرایط موجود حماسه‌ای بی نظیر خلق کرده‌اند و گفت: براساس ماده ۱۹۵ قانون کار، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هرساله نخبگان جامعه کار و تولید از جمله مخترعان و مبتکران این حوزه را شناسایی و به جامعه معرفی می‌کند.

وحید خداپرست گفت: ثبت نان متقاضیان جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه هر ساله با اعلام رسمی در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی از طریق سامانه انجام و سپس تقاضا‌ها داوری و منتخبین پس از بازدید حضوری مشخص و برترین‌های استانی به مرحله کشوری راه می‌یابند.

او گفت: در سال‌های اخیر استان فارس همواره جز برترین‌های ملی این جشنواره بوده و انتخاب کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه فارس در دوره‌های مختلف جشنواره ملی امتنان نشان از ظرفیت بالای این استان دارد.

سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: مجموعا ۲ هزار و ۳۶۱ نفر در سطح این استان برای شرکت در سی و دومین جشنواره امتنان ثبت نام کردند که از این تعداد ۸۷۲ نفر برای شرکت در بخش کارگر نمونه صنعت، هزار و ۱۲۹ نفر بخش خدمات و ۲۶۹ نفر بخش کشاورزی ثبت نام کردند.

به گفته او، ۱۸ گروه کار و ۹۱ واحد نمونه نیز در این دوره جشنواره امتنان فارس به بخش داوری راه یافتند.

خداپرست در ادامه به ماده ۱۴۷ قانون کار اشاره کرد و گفت: براساس این قانون دولت مکلف به ارائه خدمات به بهداشتی به کارگران است و براساس مفاد این قانون باید در واحد‌های بالای ۵۰ نفر کارگر خانه بهداشت تاسیس شود.

او به انتخاب خانه‌های بهداشت کارگری برتر استانی و ملی نیز اشاره کرد و گفت: این انتخاب توسط کارگروهی در استان‌ها و در سطح ملی براساس شاخص‌هایی مشخص و بازدید میدانی انجام می‌شود که امسال یک خانه بهداشت کارگری استان فارس در سطح ملی بعنوان برتر انتخاب شد.

سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در سطح این استان تاکنون ۱۹۱ خانه بهداشت کارگری در واحد‌های تولیدی و کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر تاسیس شده که فارس در این زمینه جز استان‌های پیشرو است.

او گفت: تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری در سطح این استان با هدف حراست و حفاظت از نیروی کار با جدیت در سال آینده نیز دنبال خواهد شد.

رئیس کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان فارس هم در این مراسم از دغدغه کارگران استان در زمینه تعدیل نیرو توسط کارفرمایان در پی افزایش حدود ۵۷ درصدی حقوق و دستمزد سخن گفت و اظهار داشت: کارگران بعنوان سرمایه و مولدان عرصه تولید، نقش بسزایی در پیشرفت و توسعه اقتصاد کشور دارند.

مهرزاد مویدی امنیت شغلی کارگران را مسئله‌ای مهم دانست و گفت: این نگرانی در خصوص افزایش حدود ۵۷ درصدی مزد کارگران در سال ۱۴۰۱ ایجاد شده که این مساله به تعدیل نیرو توسط کارفرمایان بی‌انجامد.

او افزایش مزد کارگران را موضوعی خرسند کننده عنوان کرد که موجب بهبود معیشت کارگران می‌شود و گفت: قطعا اگر از دغدغه کارگران در زمینه معیشت کاسته شود رغبت این قشر برای خدمت و رونق تولید نیز افزایش خواهد یافت.

در این مراسم از سه کارگر نمونه بخش صنعت، سه کارگر نمونه بخش خدمات، سه کارگر نمونه بخش کشاورزی، سه گروه کار نمونه بخش صنعت و یک گروه کار نمونه بخش خدمات تجلیل شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.