سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفی برگزیدگان پنجمین جشنواره رویش دانشگاه پیام نور در شیراز

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور گفت: جهاد تبیین و ایستادگی در مقابل توطئه‌های دشمنان به عهده دانشجویان و دانشگاهیان است.

محمدتقی امینی در اختتامیه پنجمین جشنواره رویش دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور کشور با تاکید نقش دانشگاهیان و دانشجویان در تحقق جهاد تبیین گفت: حضور هزار و ۱۷۳ نفر از دانشجویان در این جشتواره به نوعی شرکت در جهاد تبیین است و دانشجویان باید تلاش کنند که این مسیر مقاومت ادامه پیدا کند.

او گفت: دانشجویان وفادار و پای‌بند به انقلاب اسلامی هستند و دانشجویان در طول سال‌های انقلاب اسلامی نشان دادند که پای‌بند به آرمان‌های انقلاب هستند و همواره در این مسیر گام برداشتند.

امینی، به دو بعد تعلیم و تربیت در آموزش و تاثیر آن از کرونا در ۲ سال اخیر اشاره و گفت: برگزاری مجازی دوره‌های آموزشی سبب شدده که تعلیم و تربیت آنگونه که باید محقق نشود، اما در این مسیر نیز نباید از نقش تربیت و پرورش غافل بود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور کشور گفت: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بر تهاجم فرهنگی اقدام کرده است و ایجاد یاس و ناامیدی در جوانان و فرار نخبگان از تهاجمات فرهنگی است که دشمن همواره دنبال کرده است و دانشجویان باید با هوشیاری مانع تحقق هدف دشمن شوند.

به گفته او، فرار نخبگان منجر به تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شود و این هدفی است که دشمن دنبال می‌کند.

امینی گفت: در ۴۳ سال گذشته همواره مقابل دشمن مقاومت کرده‌ایم و دانشجویان نیز باید تلاش کنند تا این مسیر ادامه پیدا کند.

او به جشنواره رویش در دانشگاه‌های پیام نور اشاره و گفت: در این دوره از جشنواره هزار و ۱۷۳ نفر شرکت کردند و ۴ هزار و ۲۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده که ۱۹۱ نفر به عنوان برگزیده معرفی می‌شوند.

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور گفت: در جشنواره رویش امسال استان فارس با ۱۱۷۰ اثر، استان اصفهان با ۸۰۵ اثر، استان تهران با ۲۵۳ اثر، استان قزوین با ۱۷۱ اثر و استان خوزستان با ۱۵۱ اثر بیشترین آثار را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

تلاش برای هدایت دانشجویان به سمت کارآفرینی

ناصر محمدی، مدیرکل فرهنگی دانشگاه پیام نور نیز گفت: باید اختتامیه جشنواره‌های فرهنگی را به کارآفرینی گره زد و نباید جشنواره‌ها با برگزاری اختتامیه تمام شود بلکه باید زمینه‌ای فراهم شود تا آثار برگزیده به سمت کسب و کار و اشتغال هدایت شوند.

او بر پیگیری هدایت آثار برگزیده به سمت کارآفرینی تاکید و گفت: دانشجویان می‌توانند از مشورت مشاوران خوب استفاده کنند تا رشته دانشگاهی آن‌ها با کسب و کار آینده هم جهت شود.

محسن جاجرمی‌زاده، سرپرست دانشگاه پیام نور استان فارس نیز در این مراسم از افزایش ۲ برابری حجم آثار دریافت شده توسط دبیرخانه جشنواره خبر داد و گفت: این جشنواره زمینه فعالیت و رقابت دانشجویان، کانون‌های فرهنگی و دانشجویی و جایگاه تمرین کار فردی و جمعی بوده است.

او با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا زمینه حضور فعال جوانان در جامعه را فراهم کنند، افزود: جشنواره رویش بستر مناسبی برای حضور دانشجویان در عرصه‌های اجتماعی است.

ضرورت جهاد تبیین در دوران کثرت رسانه‌های جمعی

حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز در بخش دیگری با برشمردن اهداف جهاد تبیین، گفت: در دورانی به سر می‌بریم که جنگ روایت‌ها به عنوان مسئله اصلی به شمار می‌رود. در دوران کثرت رسانه‌های جمعی که افکار عمومی دچار سردرگمی مطلق می‌شوند آنچه که ما نیاز داریم جهاد تبیین است و جهاد تبیین در این دوران از اهمیت بسیاری برخوردار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب گلایه‌مند بودند که ما در جنگ روایت‌ها موفق نبودیم و نتوانستیم روایت اول و قالب را داشته باشیم به نظر می‌آید برگزاری اینگونه رویداد‌ها که توسط فرهیختگان دانشگاهی برگزار می‌شود از دو جنبه می‌تواند به پیشبرد اهداف مورد نظرمان در جهاد تبیین کمک کند.

وی افزود: در این رویداد‌ها توجه به استعدادیابی اهمیت بسیاری دارد و پس از شناسایی استعداد‌ها می‌توانیم کمک کنیم تا این استعداد‌ها زمینه‌ساز فراهم کردن مقدمات هنری در جهاد تبیین شوند.

قانعی، وظیفه متولیان فرهنگی در عرصه پرورش هنرمندان متعهد را بسیار سنگین عنوان کرد و گفت: به نظر می‌آید در بسیاری از اتفاقات که در پیش روی انقلاب اسلامی با آن‌ها مواجه هستیم به طور جدی به هنر، ادبیات و فرهنگ نیازمند هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: در دورانی که از آن به عنوان حکمرانی فرهنگ‌ها صحبت می‌شود و قرار بر این است که فرهنگ پیشران عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی باشد، بدون شک مقوله هنر جایگاه جدی و پررنگی پیدا می‌کند.

گفتنی است در جشنواره رویش امسال، استان فارس با یک‌هزار و ۱۷۰ اثر، استان اصفهان با ۸۰۵ اثر، استان تهران با ۲۵۳ اثر، استان قزوین با ۱۷۱ اثر و استان خوزستان با ۱۵۱ اثر، بیشترین آثار را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده اند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۹ ۱۶ فروردين ۱۴۰۱
سلام واقعا چرا امسال انقدر همه چی بی سر صدا بود وقعا مدیران محترم جشنواره باید حتما اسامی رو وارد گوگل کنند ،پارسال بسیار عالی بود اسامی منتشر شد وبه دانشگاه ها خبر دادند که چه کسانی مقام آوردن امسال واقعا انگار اصلا جشنواره ای نبود واقعا چرا ؟
جواد
۱۶:۵۰ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰
این خبرا چیه ؟؟!! اسامی برگزیده هارو بزنید بابا