سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک رستوران سنتی در ژاپن، روزانه پنج هزار پُرس غذا آماده می‌کند و به مشتریان تحویل می‌دهد.

یک رستوران سنتی در ژاپن، هر روز پنج هزار پرس غذا را برای مشتری‌های همیشگی‌اش آماده می‌کند. استفاده از روش سنتی و کار تیمی، از راه‌های موفقیت این رستوران است.

در ادامه، فیلمی از مراحل آماده سازی غذا در این رستوران را مشاهده می‌کنید.

 


بیشتر بخوانید


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.