سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویس کرمی مطرح کرد

کاهش تبخیر بنزین برای جایگاه‌های کم فروش صرفه اقتصادی ندارد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از جایگاه‌هایی که فروش بالا دارند، درخواست می‌کنیم که برای نصب تجهیزات کاهش تبخیر بنزین اقدام کنند.

آقای ویس کرمی گفت: طرح کهاب به سه بخش انبار‌های نفتی، ناوگان حمل و نقل و نفتکش‌هایی که بنزین را جا به جا می‌کنند و بخش جایگاهی تقسیم شده؛ مصوبه هیئت وزیران نیز در این مورد وجود دارد که مشخص کرده به چه شکل و تا چه زمانی این کار انجام شود.  در حوزه جایگاهی، تعدادی از جایگاه‌ها مجهز شده‌اند و تعدادی نیز در مرحله نصب تجهیزات هستند.

او می‌گوید: جایگاهی که این تجهیزات را نصب کند، از حق العمل طرح کهاب نیز بهره مند می‌شود؛ اما در مورد میزان سرمایه گذاری و برگشت سرمایه ناشی از هزینه نصب این تجهیزات، بحث‌هایی وجود دارد. تجهیزات طرح کهاب گران قیمت است؛ در جایگاه‌هایی که فروش و درآمد پایین دارند، ممکن است پاسخگو نباشد و برگشت سرمایه، سالیان زیادی زمان نیاز داشته باشد؛ اما در تعدادی از جایگاه‌ها که فروش بالا دارند، قابل انجام است که درخواست می‌کنیم همکاری کنند.


بیشتر بخوانید:


مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت:  قطعا با اجرای طرح کهاب، می‌توان میزان تبخیر بنزین را کاهش داد؛ این میزان، ۴۵ لیتر به ازای هر ۱۰ هزار لیتر بنزین است که با کار کارشناسی پیرامون تاثیرات سرما و گرما، جا به جایی و جوانب دیگر، مشخص شده و از قبل نیز وجود داشته است.

او درباره گلایه جایگاهداران سوخت از جریمه شدنشان از سوی تعزیرات به علت تبخیر بنزین تحت عنوان کم فروشی هم گفت: هزینه این تبخیر به جایگاه‌ها پرداخت می‌شود و آن‌ها اگر بحثی درباره جریمه شدنشان از سوی تعزیرات به علت تبخیر بنزین دارند، با ارائه مستندات مراجعه کنند تا به مشکلشان رسیدگی کنیم.

اسداله قلیزاده رئیس صنف جایگاهداران سوخت کشور گفته بود، تبخیر بیش از حد استاندارد بنزین را به دادستانی کل کشور اعلام کرده‌ایم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مرتضی
۱۲:۳۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
با طرح جدید سهمیه بندی و اصلاح تدریجی قیمت بنزین در بازار خرید و فروش سهمیه توسط مردم موافقم اگر درست و حساب شده اجرا شود، این نتایج را در پی دارد: 1- کاهش کسری بودجه دولت که منشا اصلی تورم است 2- به کاهش ترافیک خیابانها و آلودگی هوا و مرگ و میر فراوان ناشی از آن و منجر میشود 3- اصلاح قیمت و بهینه سازی مصرف انرژی و سرمایه گزاری و اشتغال بیشتر در این زمینه 4- عدالت بیشتر در بهره مندی از یارانه انرژی - برای اینکه سهمیه بندی جدید بنزین به افراد عادلانه تر باشد و حد اقل سهمیه هم رعایت گردد، پیشنهاد میشود: به خانواده های 2 نفره 60 لیتر- 3 نفره 75 و 4 نفره 90 و 5 نفر به بالا 105 لیتر پرداخت گردد. - همچنین حمایتهای دیگری مانند کوپن یا کارت مواد غذایی انجام گیرد - در زمینه دیگر حاملهای انرژی هم سهمیه قابل مبادله به مردم داده شود تا افرادیکه در مصرف منابع ، برنامه ریزی و صرفه جویی انجام میدهند نتیجه مستقیم آنرا دریافت کنند، همچنین باعث اصلاح الگوی مصرف میگردد.