سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واکنش مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به ادعای کمبود گازوئیل

اگر در یک جایگاه گازوئیل نبود، به جایگاه‌های قبل یا بعد مراجعه کنید!

آقای ویس کرمی گفت: میزان سهمیه گازوئیل ناوگان حمل و نقل و جایگاه‌های عرضه سوخت، بر اساس پیمایش و میزان تردد مشخص می‌شود.

آقای ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: سهمیه نفتِ گاز ناوگان حمل و نقل، چه باری و چه مسافری، بر مبنای پیمایش تخصیص داده می‌شود؛ یعنی هر میزان که یک خودروی دیزلی عملکرد داشته باشد، سهمیه سوخت می‌گیرد؛ روزانه ۵۲ میلیون لیتر گازوئیل بر همین اساس به مناطق عملیاتی تحویل می‌شود که برای هر استان بر اساس میزان تردد، متفاوت است.

او می‌گوید: موظف هستیم سوخت نفتِ گاز هر خودرو را بر اساس عملکردی که داشته، تامین کنیم که در کارت هوشمند سوخت آن، واریز می‌شود. تقسیم‌بندی گازوئیل در جایگاه‌ها نیز بر اساس همین پیمایش صورت می‌گیرد. ممکن است یک جایگاه سوخت، در ۲۴ ساعت دارای گازوئیل نباشد؛ اما با توجه به اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ جایگاه سوخت از مجموع ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه کشور، توزیع کننده گازوئیل هستند، قطعا اگر مردم به جایگاه بعد یا قبل آن مراجعه کنند، قطعا گازوئیل وجود دارد.


بیشتر بخوانید:


آمار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نشان می‌دهد که از ابتدای سال، میانگین مصرف نفتِ گاز (گازوئیل) در همه بخش‌ها، چه حمل و نقل و چه غیر از آن، ۷۶ میلیون لیتر بوده که حدود ۵۲ میلیون لیتر آن به حمل و نقل مرتبط می‌شود و مابقی آن در بخش‌های کشاورزی، صنعت و راه و شهرسازی استفاده شده و از مصارف نیروگاهی جداست.

آقای جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، میزان مصرف گازوئیل در نیروگاه‌ها برای تامین پایدار برق خانگی طی زمستان امسال را هم  ۹ میلیارد لیتر اعلام کرده است.

از ابتدای سال، میانگین مصرف روزانه سوخت در مورد بنزین هم ۸۶.۶ میلیون لیتر و در مورد سی ان جی، ۲۲ میلیون مترمکعب در روز بوده است.

درخواست‌ مکرر رانندگان خودرو‌های گازوئیل سوز (دیزلی) از باشگاه خبرنگاران جوان بابت پیگیری مشکل صف‌های طویل گازوئیل در جایگاه‌های سوخت، حاکی از آن است جایگاه‌های سوخت، نمی‌توانند به صورت ۲۴ ساعته گازوئیل توزیع کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
اونی که اومده جایگاه گازوئیل نداره که تا جایگاه بعدی بره.عجب مسئولینی داریم ما.تا جایگاه بعدی کامیون رو هُل بدیم؟؟؟
حسین
۲۲:۴۳ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
چرا بارنامه رو اینقدر گرون کردید
ناشناس
۲۰:۳۶ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
طرف چند کیلومتر بره تا پمپ بعدی؟گازوئیل نداشتیم چجوری بریم؟
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
واقعا جای تعجب داره همه تریلرها گازوئیل میزنند و دو کیلومتر ان ورتر به قاچاقچیان سوخت میفروشند کار تریلرها امروز همین است واقا این هم سوخت قاچاق از کجا می اید ادم شاخ در میاورد حتی بعضی ها میگویند از خود شرکت نفت گازویئل مستقیم به قاچاقچیان سوخت بار میشود در شهرهای جنوبی این حجم از گازوئیل از کجا می اید.واقعا جای تعجب داره.
ناشناس
۲۰:۰۳ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
من تریلی کشنده دارم در تمام زندگیم حتی یک لیتر گازدئیل نفروختم خیلی ها هم مثل من هستن چون این کار را حرام میدانم همه را با یک چوب نران
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
من کارگر جایگاه هستم مشکل رانندگان ۱. سهمیه گازییل بسیار کم دارند ۲. کارت ازاد جایگاه وجود نداره . خیلیها سهمیه گازییل ندارند مدام دنبال گازییل میگردند این اقا هم که مسول شرکت نفت هست مبهم حرف زدند و کاری از پیش نبردند و مشکلی حل نکردند من از مسول شرکت نفت یک سوال دارم چرا مثل بنزین کارت ازاد به تعداد نمیگذارند حداقل در مناطق مرکزی درسته بحث قاچاق هست قاچاق را در مرز جلوگیری کنید چرا فشار رو مردم گذاشتید حمل و نقل با مشکل روبروست راه و چاره ای اندیشه کنید کلا نظارتی رو پمپ بنزینها نمیشه و قانون مشخصی ندارند هم‌ واسه سوخت هم واسه حقوق کارگران کارگر نه بیمه میشه نه حقوق درستی دولت مقصر اصلی این بی نظمی ها هست
محمد
۲۳:۵۳ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
آفرین گل گفتی
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
چرا گازوئیل را میخوان گرون کنن ؟؟
مسعود
۱۴:۵۴ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
و اگر جایگاه بعدی هم نداشت لابد به جایگاه قبلش مراجعه کنیم؟ یا هم همینطور اینقدر برید جایگاه بعدی تا بالاخره پیدا بشه... طرف تگر اونقدر گازوییل داشت که اصلا نمیرفت پمپ که گازوییل بزنه
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
من خودرو سنگین ندارم ولی دوروز قبل از شهرمان به مقصد شیراز با اتوبوس مسافرت کردم .راننده اتوبوس از وضع گازوئیل گله داشت و می گفت سوخت کم است وفقط یک جایگاه بین راهی ۱۰۰لیتر به اوداده و۵۰ تومان رشوه گرفته
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
نمیشه ب سمت شرق و غرب بریم
ناشناس
۱۲:۱۲ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
چقدر باهوشی.
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
سلام . قاچاق سوخت و گازوئیل دزدی بیداد کرده. کسی که فکر کار و بار نیست هدف فروش گازوئیل هست . مخصوصا منطقه جنوب . فارس و کرمان و هرمزگان و بوشهر و س و بلوچستان.
البته مطلق نیست . هر کس به هر طریقی بتونه گازوییل می فروشد . قبول ندارید تشریف بیارید روستاهای کنار جاده تو بندرعباس و هرمزگان از نزدیک مشاهده کنید . خرید و فروش گازوئیل خصوصا تو هرمزگان شده یه معضل.
مهدی
۰۶:۳۹ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
من راننده تریلی هستم اگر بخوام سمت استان هرمزگان برم باربزنم دوروزه باید شیراز بمونم وباتوجه به اینکه سهمیه روزانه را کم کردن و بایدصبح و عصر بریم پمپ بنزین چون تحت هیچ شرایطی تو هرمزگان موفق نمیشی سوخت بزنی
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
دقیقا سهمیها خیلی کم هست مجبورند تو صفهای طولانی بمونند گازیل هست مخزنها پر هست سهمیه وجود نداره