به مناسبت هفته منابع طبیعی مدیر کل و جمعی از کارکنان صدا و سیمای این استان در تپه تلویزیونی در یاسوج ۵۰ اصله نهال در این تپه غرس کردند.
امیر رئوف در مراسم نهال کاری گفت: رسانه ملی با تهیه مستند و گزارشهای تحقیقی گامی مهم در مبارزه با قاچاقیان چوب و حفظ جنگلهای کشور برداشته است.
او با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد از نظر حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی در کشور استانی ویژه است، می گوید: احترام به طبیعت و پاسداشت آن باید سرلوحه زندگی فردی و همچنین دستگاههای اجرایی که به عنوان الگویی برای افراد جامعه هستند، قرار گیرد.
رئوف با تاکید بر گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست و کاشت درخت، گفت: بنا بر تأکیدات مقام معظم رهبری، برای افزایش فرهنگ درختکاری و توسعه فضای سبز و حفظ محیط زیست باید برنامهریزی دقیقتری انجام گیرد که در صورت بروز هرگونه تخلف در این حوزه با متخلفان برخورد جدی شود.
او به اهمیت فرهنگ درختکاری اشاره کرد و می گوید: کاشت و نگه داری درخت یک سنت بسیار پسندیده و نیکوست و تاکید به انجام آن در گفتار و رفتار پیامبر (ص) و اهل بیت (علیهم السلام) موید این امر است.
به گفته مدیرکل صدا وسیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد حفاظت از محیط زیست و جنگلهای استان را نیازمند تلاش، همکاری و مشارکت مردم و مسئولان است و رسانه ملی تلاش کرده است با تهیه گزارشهای تحقیقی در خبر، مستندهای فاخر در سیما و فیلم های کوتاه در فضای مجازی گامی موثر برای فرهنگ سازی و مبارزه با سودجویان طبیعت بر دارد.
رئوف ساخت "مستند احتضار" به کارگردانی و تهیه کنندگی حجت طاهری را نمونه اقدامات رسانه ملی در برخورد با قاچاقچیان چوب عنوان کرد و گفت: خوشبختانه این مستند فاخر در چهلمین جشنواره بین المللی فجر موفق به کسب سیمرغ بلورین شد.
او با اشاره به اینکه رسانه ملی به تنهایی نمیتواند در این زمینه قدم بردارد، می گوید: همگان باید نسبت به طبیعت و محیط زیست احساس مسئولیت داشته باشند، زیرا آسیب رساندن به محیط زیست از نظر قانونی و شرعی در قرآن رفتاری نادرست و از آن به عنوان رذائل اخلاقی نام برده شده است.