سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش چهار هزار تنی تولید آبزیان در استان کرمانشاه

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از کاهش چهار هزار تنی تولید آبزیان در استان کرمانشاه خبر داد.

فرزاد افضلی گفت : با توجه به آنکه در اواسط امسال میزان تولید آبزیان تا ۲۵ هزار تن پیش‌بینی می‌شد، اما با کاهش چهار هزار تنی در تولید مواجه و میزان آن به ۲۱ هزار و ۱۵۰ تن در سال ۱۴۰۰ رسید.

به گفته مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در استان کرمانشاه ماهیان سردابی و گرمابی تولید می‌شود که ماهیان سردابی شامل قزل‌آلا و ماهیان گرمابی از جمله آمور، کپور، بیگ‌هد و فیتوفاگ است.

به گفته افضلی در ۲ مزرعه در استان کرمانشاه به طور محدود تولید ماهیان خاویاری اوزون برون انجام می‌شود که سعی می‌شود میزان تولید آن افزایش پیدا کند.

در استان کرمانشاه انواع گونه‌های ماهی زینتی زنده‌زا و تخم‌گذار، تکثیر و پرورش ماهیان زینتی بیش از ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه ماهی تولید می‌شود.

در بخش تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در ۵۲ مرکز تکثیر و پرورش استان کرمانشاه تولید انجام می‌شود که حرفه مفرح و چشم‌نوازی بوده و شرایط اشتغال‌زایی و درآمدزایی خوبی دارد و روند صادرات آن به دیگر استان‌های کشور مثبت ارزیابی می‌شود .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.