سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد

بازاریابی کالا‌های ایرانی در ارمنستان قابل قبول نیست

رئیس اتاق مشترک ایران و ارمنستان گفت: کالا‌های ایرانی برای ارمنستانی‌ها ناشناخته است، پس ما خواستار ایجاد نمایشگاه و اعزام هیئت تجاری برای بازدید از کالا‌های ایرانی هستیم.

هرویک یاریجانیان رئیس اتاق مشترک ایران و ارمنستان به بررسی معضلات و موانع پیش روی تجار ایرانی برای صادرات و تجارت بین ایران و ارمنستان پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان: برای بهبود تجارت با ارمنستان باید چه مشکلاتی مورد توجه وزیر صمت  و هیئت تجاری  قرار بگیرد؟

هرویک یاریجانیان: مشکل عمده تجارت به ارمنستان مربوط به وضعیت جاده‌هاست که طبق گفته وزیر صمت در سفر تجاری به این کشور به تقویت کریدورشمال- جنوب پرداخته شده و در سال‌های آینده تونلی بین کریدور شمال- جنوب ایجاد خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا رسیدن به صادرات یک میلیارد دلاری ایران به ارمنستان قابل دسترسی است؟

یاریجانیان: صادرات ایران به ارمنستان نسبت به پارسال با افزایش ۲۰ درصدی همراه و به میزان ۵۰۰ میلیون دلار رسیده است، اگر هر سال به میزان ۲۰ درصد در صادرات به ارمنستان رشد داشته باشیم به صادرات یک میلیارد دلاری خواهیم رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان: ارمنستان نیازمند واردات چه کالا‌هایی است؟

یاریجانیان: ارمنستان دارای اقتصاد و تجارت آزاد است و در واردات کالا به جز مواد مخدر و اسلحه هیچ محدودیتی ندارد، اما بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، کالا‌های ایران در ارمنستان به عنوان کالاهای بنجل شناخته می‌شد، ولی در دو سال اخیر کیفیت کالا‌های ایرانی با ترکیه‌ای برابر می کند به عنوان مثال در صنعت غذایی مانند ماکارونی چیزی از ایتالیا و ترکیه کم نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان: برای جذب بازار‌های ارمنستان از کشور‌های دیگر چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟

یاری جانیان: برای جذاب شدن تجارت ایران با ارمنستان باید از این کشور حتی به میزان کم واردات داشته باشیم  حتی اگر نیاز به واردات نداریم، به علت اینکه واردات باعث جریان یافتن تبادل مالی می‌شود، همچنین بازار سازی و ایجاد نمایشگاه‌هایی در کشور ارمنستان به جذاب بودن بازار‌های صادراتی ایران کمک می کند.

ارمنستان تنها کشور عضو اتحادیه اوراسیاست که با ایران مرز زمینی دارد و این امر می‌تواند دسترسی ایران را به بازار‌های ۲۰۰ میلیون دلاری  اتحادیه اوراسیا هموار کند.  

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
همینکه ویزا نمیخوان برین خدا رو شکر کنین