سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح تشدید و کنترل فرآورده‌های خام دامی در قم آغاز شد

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: طرح تشدید و کنترل فرآورده‌های خام دامی ویژه نوروز و ماه رمضان از ۱۴ اسفندماه جاری در استان قم آغاز شده و تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه سال آینده به مدت ۲ ماه ادامه دارد.

مهدی رفیعی محمدی  به‌صورت ویدیوکنفرانس انجام شد، گفت: در این طرح اکیپ‌های دامپزشکی در سطح استان از جمله شهرستان‌های قم، کهک و جعفریه فعال هستند.

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: هشت اکیپ سیار در روز‌های تعطیل و غیرتعطیل از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ در محل‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت بهداشتی دارند و ۲ تیم نظارتی در سطح اداره کل و شهرستان قم نیز بر فعالیت این اکیپ‌ها نظارت دارند.

رفیعی با بیان این‌که ۱۷ نفر از پرسنل بهداشتی و دامپزشکی در این تیم‌های نظارتی حضور دارند، گفت: در این مدت مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی به‌ویژه در رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها، مراکز طبخ غذا، کشتارگاه‌های دام، طیور، سردخانه‌ها و خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی تحت نظارت خواهند بود.

مدیرکل دامپزشکی قم با اشاره به اجرای گشت‌های مشترک با کارشناسان تعزیرات و سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: شهروندان می‌توانند گزارش تخلفات را با شماره‌های اداره‌کل دامپزشکی قم ۳۶۱۲۳۴۵۶ و اداره دامپزشکی شهرستان قم ۳۶۶۴۲۷۸۹ و ۳۶۶۴۲۷۹۰ در میان بگذارند.

به گفته رفیعی، همچنین صدور گواهی حمل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، تایید و کنترل و تخلیه فرآورده‌ها و همچنین نظارت بر خودرو‌ها در طول شبانه‌روز به‌صورت مرتب در قالب تیم‌های نظارتی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: گفت: به‌منظور ارائه خدمات بهتر برای دامداران و بهره‌برداران نیز کشیک‌هایی در بخش خصوصی برای تامین دارو، درمان، واکسن و مایه‌کوبی دام در نظر گرفته شده‌است.

رفیعی گفت: آزمایشگاه مرکزی اداره‌کل و چهار آزمایشگاه همکار برای تشخیص سلامت گوشت و فرآورده‌های خام دامی در روز‌های تعطیل فعال می‌باشد.

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: فرآورده‌های خام دامی باید در مراکز مجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی که پروانه بهداشتی دارند، عرضه شود؛ گوشت باید با مهر دامپزشکی و فرآورده‌ها نیز دربسته‌بندی دراختیار مراکز فروش قرار گیرد.

رفیعی گفت: کشتارگاه‌های دام و طیور نیز در ایام تعطیلات نوروز به‌صورت کشیک فعالیت می‌کنند تا سلامت گوشت تامین شود.

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: با اجرای طرح تشدید و کنترل فرآورده‌های خام دامی امنیت غذایی و تامین سلامت مواد غذایی تامین شود و شهروندان با اطمینان خاطر از این فرآورده‌ها استفاده کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.