سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

الخبر الیمنی:

سفر فرستاده آمریکا به یمن با هدف زمینه سازی برای سرقت گاز مایع است

برخی منابع فاش کردند سفر لیندرکینگ به یمن با هدف زمینه سازی برای سرقت گاز صنعاء در پی احتمال توقف صادرات گاز روسیه به اروپا انجام شد.

برخی منابع فاش کردند افسران اماراتی و مسئولان شرکت فرانسوی توتال نیز در این سفر فرستاده آمریکا به یمن را همراهی کرده‌اند.
به گزارش پایگاه اینترنتی الخبر الیمنی، منابع آگاه در استان شبوه در یمن از علل سفر روز پنج شنبه تیم لیندرکینگ، فرستاده آمریکا، به این استان پرده برداشتند.

به گفته این منابع، لیندرکینگ و کاتی ویستلی، کاردار سفارت آمریکا و مسئولان شرکت فرانسوی توتال در سفر به استان شبوه نشستی با عوض الوزیر العولقی، استاندار شبوه در تاسیسات بلحاف برگزار کردند. این نشست که افسران اماراتی هم در آن حضور داشتند با عنوان صادرات گاز یمن به اروپا برگزار شد، زیرا اروپا به سبب بحران اوکراین با خطر قطع واردات گاز از روسیه روبروست.

منابع مذکور اعلام کردند: مسئولان شرکت توتال درباره توانایی تولید حدود هشت میلیون تن در سال صحبت کردند که خلاف توافقنامه امضا شده با شرکت توتال است که در آن بر تولید سالانه پنج میلیون و سیصد هزار تن تاکید شده است.

سفر لیندرکینگ به شبوه نقطه اوج گفتگو‌های طولانی است که با تشدید بحران اوکراین طی ماه گذشته انجام شد. بر همین اساس محمد صالح بن عدیو، استاندار شبوه برکنار شد و نفوذ امارات در این استان از طریق نیرو‌های موسوم به عمالقه گسترش یافت و همزمان با این تحولات، شرکت توتال نیز دیدار‌هایی با مقامات وزارت نفت دولت عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن در پاریس و دبی برای از سرگیری تولید انجام داد.

روزنامه الاخبار لبنان نیز نوشت شرکت توتال همه شرکای شرکت گاز مایع یمن را در امارات که تاسیسات گازی بلحاف در یمن از سال ۲۰۱۷ تحت سیطره آن است، جمع کرد. در این نشست توافقی برای ازسرگیری تولید، صادرات و فروش از میدان هجدهم که ذخایر گازی آن به ۱۰ تریلیون فوت مکعب می‌رسد و هفت تریلیون فوت مکعب از آن طبق توافقنامه‌های امضا شده با دولت یمن در سال ۱۹۹۶ در اختیار توتال و شرکای آن است، به دست آمد.

در ادامه مطلب با اشاره به فریبکاری‌های شرکت توتال در مدت فعالیت در صنعت گاز یمن آمده است: توتال همچنان منابع گاز مایع یمن را تحت سیطره خود دارد و با هرگونه نظارت بر تولیدات خود مخالفت می‌کند و این تردید وجود دارد که این شرکت طی سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ مقادیر زیادی گاز استخراج کرده است و معلوم شد این شرکت در سال ۲۰۱۳ بیش از هشت میلیون تن استخراج کرده است که خلاف توافقنامه‌های امضا شده است. بر همین اساس حسن العبیدی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی مداری اوایل این ماه، شرکت فرانسوی توتال را به تلاش برای غارت سه تریلیون فوت مکعب گاز مایع یمن خارج از چارچوب توافقنامه‌ها متهم کرد.

اسنادی که روزنامه الاخبار به آن دست یافته است، نشان می‌دهد شرکت توتال به صورت سازمان یافته گاز مایع یمن را غارت کرده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
الان روسها باید اشتباهات گذشته رو کنار بزارند و برای اینکه اروپا و آمریکا نتونند با غارت گاز یمن گرانی انرژی در غرب به خاطر تحریم روسیه تا حدودی جبران کنند تا جایه ممکن به انصارلله کمک کنند. یکی از اهرمهای قدرت روسیه در برابر تحریم وابستگی غرب به نفت و گاز روسیه است که اگه روسها کوتاه بیاند غربیها با غارت منابع یمن این اهرم رو کم اثر می‌کنند