سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور:

مبارزه با دین‌هراسی وظیفه مشترک همه ادیان است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: سال‌هاست که پروژه دین هراسی از سوی دشمنان بشریت و صاحبان زر و زور کلید خورده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: وظیفه بزرگ امروز و فردای ما، رفتار مؤمنانه و استقامت بر تبیین جلوه‌های رحمانی ادیان است و این مهم در یک اقدام همه جانبه و فراگیر با حضور رهبران ادیان میسر خواهد بود.

به گفته او، سال‌هاست که پروژه دین هراسی از سوی دشمنان بشریت و صاحبان زر و زور کلید خورده است، گاه با ساخت افراط گرایان دینی و مذهبی و گاه با بزرگنمایی و نمایش رفتار ناصواب چند به ظاهر رهبر دینی.  پژوشگران، نهاد‌ها و رهبران دینی برای مبارزه با این نمایش‌های ساختگی، نیازمند کوشش و همفکری مضاعف هستند.

این سخنان در نشست تخصصی «بهبود روابط انسانی در دوران پساکرونا با الهام از آموزه‌های اسلام و مسیحیت» با حضوریوان ساوکا، دبیرکل شورای جهانی کلیسا‌ها مطرح شد.

بیش از دو سال است که جامعه جهانی درگیر مشکل کرونا شده است. شیوع گسترده این بیماری در زمانی کوتاه در تمامی کره زمین نشان داد که چگونه زندگی بشر می‌تواند در کوتاه زمانی در طوفان حوادث ناشناخته گرفتار شود. درماندگی بشر در ماه‌های نخست شیوع این بلیه، کشتار میلیونی، ضرورت فاصله گذاری اجتماعی، بر هم خوردن روند‌های اقتصادی، فلج شدن سیستم‌های بهداشتی کارآمد، فروپاشی سیستم‌های حمایتی دولت‌ها و ... بخشی از مشکلاتی بود و هست که شیوع بیماری کرونا در پی داشته است.

به گفته ایمانی پور، تجربه بشری در این گرفتاری‌ها، بار دیگر نشان داد که باور‌های دینی تا چه اندازه می‌توانند نقش مؤثر و مفیدی را در پیدا کردن راه حلی برای غلبه بر مشکلات حادث شده به عهده بگیرند.

او می گوید، کرونا یک بار دیگر نشان داد که شکاف تکاثر ثروت و استضعاف چقدر جامعه جهانی را آسیب پذیر کرده است. تعالیم انبیای الهی در این خصوص ضرورت تامین زندگی شرفتمندانه برای همه مردم یک بار دیگر به صورت جدی برجسته شد. این شکاف نه تنها در میان کشور‌های شمال و جنوب، بلکه در خود کشور‌های برخوردار نیز به بدترین وضعیتی چهره نشان داد. اغلب قربانیان این پاندمی فرودستان و حاشیه نشینان این کشور‌ها هستند که دسترسی کافی به نظام بهداشت و سلامت ندارند.

ایمانی پور ابراز امیدواری کرد، عرصه جدیدی از همکاری و همدلی را بین نمایندگان ادیان گشوده شود و در پرتو تعالیم انبیای الهی بتوانیم زندگی بهتری برای همنوعان خود در سراسر کره خاکی فراهم آوریم.

برچسب ها: مهدویت ، بقاع متبرکه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.