۱۸ اسفند آخرین مهلت دستگاهها برای اتصال به درگاه ملی مجوزها و صدور الکترونیکی مجوز لازم برای کسب و کارهاست. قانون رفع موانع و تسهیل فضای کسب و کار ۱۳ سال پیش تصویب شده، اما تولیدکنندگان و کارآفرینان زیادی در این سالها از سختی فرآیند دریافت مجوز خود گلایهمند بوده و بعضا سالها در انتظار صدور مجوز خود بوده اند. در این گزارش، گفت و گویی با یکی از کارآفرینانی را می خوانید که سنگ اندازی های دستگاه ها به نوعی مانع کارش شده اند.
امیررضا ثابت پی متولد ۱۳۵۰ که جزء کارآفرینان ملی کشور (دارای ۱۱ کارخانه) است و اکنون ۳ هزار کارگر دارد، گفت: میخواهیم یک شهرک خصوصی مواد غذایی با هدف ۳ هزار شغل پایه و با بودجه شخصی در قم تاسیس کنیم. روی این طرح چهار سال کار کردیم و دو سال است که درخواست مجوز برای تاسیس داده ایم. سال اولی که درخواست دادیم با هزار میلیارد تومان این طرح به اتمام میرسید، اما اکنون به ۴ هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.
درخواست ما برای یک زمین بایر ملی ۴۰۰ هکتاری است که میخواهیم برای اولین بار نمایشگاه بین المللی مواد غذایی کشور و یک دانشگاه علمی کاربردی موادغذایی، به علاوه یک مجموعه گردشگری در داخل آن ایجاد کنیم. نامه نگاریهای مختلفی را انجام داده ایم. اولین نامه نگاری مربوط به استانداری قبلی قم بود که به ما استعلامات ۷ گانه از جمله آب، برق و ... دادند.
در دولت جدید نیز مجددا اقدام کردیم. نماینده استان قم (آقای زاکانی) نیز از این طرح بسیار استقبال کردند. شهریور امسال که ایشان شهردار تهران شدند هر چه نامه نگاری کردیم پاسخ ما را ندادند. دو نماینده دیگر شهر قم نیز جواب ما را ندادند. نهاد ریاست جمهوری هم جواب ندادند. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفتند اگر کسی بخواهد با بودجه شخصی اش، ۳ هزار شغل ایجاد کند، برای او فرش قرمز پهن میکنیم.
این عدم همکاریها ادامه پیدا کرد تا جایی که به معاونت سرمایه گذاری و اقتصادی قم رسید. از طرف دیگر نیز رئیس کل صنایع قم ما را به شرکت شهرکها ارجاع دادند. در آنجا نیز تاحدودی همکاری کردند و قولهای مساعدی دادند، اما گفتند ابتدا باید مجوز زمین را از استانداری بگیرید. اما بعد از دو سال هنوز مجوز نگرفته ایم.
من خودم برای مجوز احداث کارخانه تولید پارچه کلی دوندگی برای دریافت مجوز کردم . برای دربافت برق و تلفن پوستم کنده شد.
تحویل گرفت .
در زمان روحانی همیشه میگفت .علی برکت الله و از
آکواریوم شیشه ای با تلفن بر دست دستور راه حل مشکلات میداد
اصلا اهل هیچ حزب و گروهی نیستم
فقط کارایی اشخاص را میبینیم
تا بحال دولت مردمی خیلی خوب عمل کردند
ولی کافی نیست
معیشیت مردم .بیکاری .ازدواج و مسکن جوانان و
شفاف سازی در مورد رای نمایندگان
تا ملت ذات واقعی انها را بشناسند و
بعد شفاف سازی در تمام صفوف دولتی و خصوصی
تا سواستفاده از ارز 4200 جهانگیری ووووووووووووک پیش نیاد
جاسوس و مزدور و جیره خوار بیگانه است
هر کس کم کاری کند هم نفوذی است
هر کس ملت را به اینده ناامید کند
مثل کانالهای سعودی و لندنی
جاسوس و نفوذی است
با این همه پیشرفت که
دشمن هم بارها بهش اعتراف کرده
چند هزار نفر باید بشن کارگر چن میلون نفر تمامی نداره ؟؟؟؟
چند هزار نفر باید بشن کارگر چن میلون نفر تمامی نداره ؟؟؟؟
چند هزار نفر باید بشن کارگر چن میلون نفر تمامی نداره ؟؟؟؟
چند هزار نفر باید بشن کارگر چن میلون نفر تمامی نداره ؟؟؟؟
چند هزار نفر باید بشن کارگر چن میلون نفر تمامی نداره ؟؟؟؟
اگه توی این 30 40 سال به صنعت توجه میکرد، کارگرها و مهندسها و حتی افراد زیاد دیگری مشغول به کار شده بودند و با صادرات کالا منبع درآمد بزرگی از صنعت داشت ولی افسوس روزی که کشور جوون بود از نیروی جوونش استفاده نکرد وگرنه الان کشورمون خیلی ثروتمندتر از این حرفا بود
به مهندسی در اروپا به شدت توجه میشه در حدی که از کشورهای دیگه هم همیشه جذب میکنن. دلیلش همینه که مهندسی و صنعت اگه بهش توجه بشه ثمره اش درآمدزایی هست....
سالهاست که استخدام در دستگاه های دولتی بسیار کم شده وقتی شخصی با هزینه و سرمایه خودش هم بخواهر اشتغالزایی کند اینجور کارشکنی میکنن پس مردم کجا باید برن کار کنن؟؟؟