سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جشن مبعث نبی مکرم اسلام (ص) در حرم مطهر رضوی برگزار شد

ویژه برنامه جشن مبعث رسول اکرم (ص) در رواق امام خمینی (ره) در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 ویژه برنامه جشن مبعث رسول اکرم (ص) دوشنبه شب در رواق امام خمینی (ره) در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

تلاوت آیات قرآن کریم و مدیحه سرایی مداح و ذاکر اهل بیت (ع) در مدح حضرت رسول الله (ص) از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

سخنران مذهبی حرم مطهر رضوی در این مراسم گفت: اکنون عصر اینترنت و رسانه است و در دوره آخرالزمان جنگ اصلی جنگ شناختی و جنگ روایت‌ها است چرا که دشمن با تحریف حوادث و روایات تاریخی، دینی و مذهبی و تحریف حوادث و روایات انقلاب اسلامی در شناخت و باور مردم تصرف می‌کند و آنان را نسبت به امام و مرجعیت دچار شک و شبهه می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی گفت: بنابراین ما باید سعی کنیم با بیان روایات و حوادث تاریخی و دینی و مذهبی خود و ارایه مستندات درست، مانع پیروزی دشمن در این جنگ شناختی شویم.

او گفت: این قدر از این شخصیت‌ها صحبت نکردیم که دشمنان و مخالفان از جمله وهابیت روایات را تحریف کردند و حضرت ابوطالب را که بزرگترین حامی پیامبر بودند را مشرک خواندند.

این سخنران با اشاره به ماجرای بشارت دادن ولادت رسول اکرم توسط فاطمه بنت اسد به ابوطالب و پاسخ حضرت ابوطالب به فاطمه بنت اسد که می‌گوید سی سال صبر کن که خداوند به تو نیز فرزندی همانند این مولود می‌دهد که از همه نظر شبیه وی است، اما فقط مقام نبوت ندارد گفت: ابوطالب در زمان تولد رسول اکرم (ص) می‌دانست که ایشان به پیامبری مبعوث می‌شود و دانستن این اخبار غیبی مختص اوصیا الهی است و این امر نشان دهنده عظمت حضرت ابوطالب و ثابت کننده وصی بودن وی است.

حجت الاسلام عالی، تقیه کردن و ابراز نکردن ایمان حضرت ابوطالب را دلیلی بر حمایت و حفاظت ایشان از رسول اکرم برشمرد و گفت: چون در ابتدای بعثت پیامبر تعداد مسلمانان اندک بودند اگر ابوطالب هم خود را طرفدار پیامبر نشان می‌داد باعث می‌شد که دشمنان به پیامبر آسیب وارد کنند و بنابراین ایشان تقیه کرد تا ازاین طریق بتواند از رسول اکرم محافظت کند.

او به مقام و جایگاه رسول اکرم به عنوان خاتم الانبیا اشاره کرد و بالاترین ظهور خداوند بر پیامبر را نزول قرآن بر وی دانست و گفت: در تورات و انجیل، انسان محور است، ولی در قرآن خداوند محور است و قرآن خدا را محور عالم و جهان هستی معرفی می‌کند که مرگ و زندگی، رزق و روزی، شفا، عزت و ذلت و ... در دست اوست.


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.