مولوی قدرت الله طارق در همایش کارگاه آموزشی خیاطی در مزار شریف گفت: ما از کار های اقتصادی بانوان حمایت و استقبال نموده و مشکلات آنها را در راستای کاری شان حل می نماییم.
طارق با اشاره به فعالیت های بانوان گفت: به تمام بانوان در راستای فعالیت های اجتماعی واقتصادی در چوکات دین مبین اسلام فرصت می دهیم تا کار کنند.
بانو حبیبه امینی مسئول بازار رابعه بلخی ویژه بانوان گفت: این مرکز آموزشی خیاطی برای ۴۰ تن از بانوان راه اندازی گردیده که در دو بخش فعالیت می نمایند هم آموزش برای دختران و هم مرکز تولیدی لباس و وسایل زنانه ومردانه است که ۱۰ نفر در بخش تولید و ۳۰ تن دیگر در بخش آموزش ثبت نام کرده که با امکانات اندک آموزش داده میشوند.
زهره یک تن از دانش آموزان با ابراز خرسندی از راه اندازی این مرکز گفت: علاوه بر درس و تعلیم مکتب میتوانم خیاطی را بیاموزم و این کار میتواند مشکلات اقتصادی ام را نیز حل کند.
زهرا حسینی مسئول آموزش مرکز خیاطی نیز از اینکه صاحب شغل شده؛ گفت: یگانه کمبودی کارگاه؛ نبود امکانات و وسایل خیاطی است او از نهاد های همکار برای رشد اقتصادی بانوان خواست که قرضه های کوتاه مدت و دراز مدت را در اختیار بانوان بگذارد تا آنان بتواند با روحیه خوب کار کنند.
بعد از حاکمیت طالبان و توقف کارهای بانوان؛ این نخستین بار است که یک مرکز آموزشی و تولیدی برای بانوان در بازار رابعه بلخی ویژه بانوان راه اندازی شده است. قابل یادآوری است که قبل از این نیز شماری از بانوان در مارکیت رابعه بلخی مصروف کار بودند.