سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه كيتو مرغ پنيری با سس مارينا + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه كيتو مرغ پنيری با سس مارينا را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت كيتو مرغ پنيری با سس مارينا دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سينه مرغ ٥٠٠ گرم، تخم مرغ ٢ عدد، پنير موزارلا يك پيمانه، ريحان ٣٠ گرم، جعفري ٣٠ گرم، پيازچه ٢ ساقه، پودر سوخاري ٢ قاشق غذاخوري، پاپريكا، نمك و فلفل به ميزان لازم، سير له شده يك حبه، روغن سرخ كردني به ميزان لازم

سس مارينارا:

گوجه فرنگي متوسط ٣ عدد، شكر يك قاشق غذاخوري، سير ٢حبه، پياز يك عدد، سركه يا آب ليمو ترش ٢ قاشق غذاخوري، كره ٣٠ گرم، ريحان خرد شده يك قاشق غذاخوري، آويشن يا اورگانو يك قاشق غذاخوري، روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوري، نمك و فلفل به ميزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كيتو مرغ پنيری با سس مارينا را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.