سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای پخت آبگوشت، چه گوشتی مناسب است؟ + فیلم

گوشت مناسب برای پختن آبگوشت، از نظر یک قصاب باید از نوع گوسفندی باشد.

گوشت مناسب برای پختن آبگوشت، باید از نوع گوشت گوسفندی و از قسمت‌های گردن، سر سینه و دنده باشد؛ این قسمت‌ها به دلیل چربی بیشتر، طعم آبگوشت را لذیذتر می‌کنند.
در فیلم زیر، توضیحات بیشتر یک قصاب، درباره گوشت مناسب برای پخت آبگوشت را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.