سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۵۰ درصدی تقاضای تیرچه بلوک 

 رییس اتحادیه تیرچه بلوک اهواز از کاهش ۵۰ درصدی تقاضای تیرچه و بلوک نسبت به پارسال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - کریم منجزی گفت: بازار به علت کاهش تقاضا راکد است و عرضه و تقاضا بستگی به ساخت و ساز دارد. اگر ساخت و ساز زیاد باشد، تقاضا نیز افزایش پیدا می‌کند و اگر ساخت و ساز کم باشد، تقاضا نیز کاهش پیدا می‌یابد.

به گفته او  در حال حاضر به علت کاهش ساخت و ساز، تقاضا نیز برای تیرچه بلوک پایین است.

 رییس اتحادیه تیرچه بلوک اهواز  می‌گوید: اگر پارسال تقاضای هزار پروانه ساختمان داشته‌ایم، در حال حاضر تنها ۱۰۰ عدد پروانه برای ساخت و ساز داریم و شهرداری نیز در این زمینه با کاهش تقاضا روبه‌رو است.

این مقام مسئول  قیمت تیرچه بلوک را  وابسته  به قیمت مصالح اعم از سیمان و میلگرد دانست و گفت:  اگر این دو کالا، دستخوش تغییرات نشوند، قیمت‌ها نیز تغییر نمی‌کند و اگر قیمت سیمان و میلگرد کاهش یابد و به قیمت سابق بازگردد، حتی احتمال کاهش قیمت تیرچه بلوک نیز وجود دارد.

به گفته آقای منجزی کارگاه‌های تیرچه و بلوک به نرخی که از سوی اتحادیه تعیین می‌شود، عمل می‌کنند.

 رییس اتحادیه تیرچه بلوک اهواز  گفت:  ما در بحث استانداردسازی، واحد‌های تولیدی خود را استاندارد کرده‌ایم، اما متاسفانه مالکان و خریداران به دلیل صرفه‌جویی مالی خود، تمایل زیادی در استفاده از محصول استاندارد تیرچه و بلوک ندارند.

این مقام مسئول تعداد کارگاه‌های تولیدی تیرچه و بلوک در اهواز را  حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ عنوان کردو گفت: تیرچه و بلوک به فراوانی در بازار وجود دارد و هیچ کمبودی نداریم، اما افزایش قیمت مصالح ساختمانی شامل سیمان، شن، ماسه و میلگرد در بازار بر قیمت تیرچه بلوک نیز تاثیر گذاشته و سبب افزایش قیمت آن شده است.

آقای منجزی گفت:  توانایی برخورد مستقیم با تخلفات صورت گرفته از سوی مالکان، اجراکاران و قالب‌بندان را نداریم.

 رییس اتحادیه تیرچه بلوک اهواز  می‌گوید:  کارشناسان و بازرسان اتحادیه به عنوان یک نهاد نظارتی، توانایی تشخیص تیرچه و بلوک غیر استاندارد را دارند، اما مالکان و سازندگان مسکن، تنها قیمت برای آن‌ها مهم است و اهمیتی به کیفیت تیرچه بلوک نمی‌دهند و بسیاری از تیرچه بلوک‌هایی که در ساختمان‌سازی‌ها استفاده می‌شود، فاقد استاندارد است و ما تنها می‌توانیم این تخلفات را به نظام مهندسی انعکاس دهیم.

این مقام مسئول به رعایت نشدن  استاندارد نحوه نصب تیرچه‌ها در ساختمان‌ها اشاره کرد  و گفت: این مساله سبب پایین آمدن عمر ساختمان می‌شود. البته به این صورت نیست که ساختمان فرو بریزد، اما اگر در آن محل زلزله‌ای رخ دهد، ساختمان تحمل استقامت در برابر زلزله را نخواهد داشت و ریزش می‌کند. همچنین در پروژه‌های ساختمانی تیرچه بلوک، بلوک لیکا و یونولیت غیر استاندارد استفاده می‌شود که ما نمی‌توانیم آن‌ها را کنترل و یا پیگیری کنیم.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.