سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار همدان:

بیش از ۲۳ هزار فرصت شغلی در سال آینده ایجاد می شود

استاندار همدان گفت: تعهد استان در سال آینده ایجاد ۲۳ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان-علیرضا قاسمی فرزاد  در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد،گفت:بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، در این استان تعهد شده و در دستور کار قرار گرفته که البته این تعداد هدف نهایی نیست و به عنوان پایه و حداقل تعیین شده است.

او گفت: به رغم برنامه ریزی و ارقام تعهد شده، سقف اشتغال‌زایی استان در سال ۱۴۰۱ را همت بلند، تلاش و پشتکار مدیران در دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعیین می‌کند.

 استاندار همدان گفت: برنامه‌های منسجم و دقیقی در حوزه ایجاد فرصت‌های شغلی استان همدان در سال ۱۴۰۱ طراحی شده که برهمین اساس برش‌های شهرستانی و دستگاهی آن نیز تدوین و ابلاغ شده است.

قاسمی فرزاد گفت: در سال ۱۴۰۱ با توجه به تمدید برنامه ششم توسعه، یک برنامه مجزا بر اساس رویکرد‌های توسعه محور استان در راستای رونق تولید و توسعه فرصت‌های شغلی پایدار تهیه و تدوین می‌شود.

به گفته او اساس این برنامه نگاه متناسب به تولید مبتنی بر ظرفیت‌های بومی منطقه و شهرستان است و استان همدان در حوزه‌های مختلف بهره‌مند از ظرفیت و توانمندی‌های گسترده‌ای است که از آن جمله می‌توان به تولید هنرصنعت مبلمان در ملایر و تویسرکان با شهرتی جهانی اشاره کرد.

 استاندار همدان گفت: شهر لالجین نیز در حوزه تولید به عنوان یک برند و نشان جهانی دارای قابلیت و ظرفیت ویژه و منحصربفردی است که از این توانمندی باید براساس برنامه در راستای توسعه همه جانبه و اشتغال زایی پایدار استفاده بهینه شود.

علیرضا قاسمی فرزاد گفت: در همین ارتباط از ظرفیت قابل توجه و چشمگیر شهرستان ملایر در حوزه تولید انگور و فرآورده‌های مرتبط با آن و همچنین محصول جهانی گردو در شهرستان تویسرکان باید به خوبی و به نحوی شایسته برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال مولد و پایدار استفاده کرد.

او گفت: براساس ظرفیت‌های موجود، برش اشتغال زایی هر شهرستان در استان تهیه می‌شود و اعتقاد داریم در حوزه اشتغال و کارآفرینی برنامه‌ها باید دانش بنیان باشد و پایه‌های شکل گیری آن نیز براساس مبنای علمی و کارشناسی تقویت شود.

 استاندار همدان گفت: بر استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان تاکید می کنیم که در همین ارتباط از ظرفیت علمی اساتید، نخبگان و پیشکسوتان علمی در حوزه‌های تولید، صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات با همکاری دانشگاه ابن سینا و پارک علم و فناوری استفاده می‌شود.

قاسمی فرزاد گفت: نگاه ما به اشتغال مبتنی بر افزایش تولید است، گفت: تولیدی که متناسب با ظرفیت بازار و صادرات محور باشد بسیار ارزشمند است و برهمین اساس رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور توجه ویژه‌ای به حوزه تولید و اشتغال دارند که این موضوع نیز با قوت و قدرت در استان همدان اجرایی می‌شود.

 او گفت:روند صدور مجوز‌ها در حوزه تولید و اشتغال باید تسهیل شود و گاهی برای صدور مجوز باید ۲۷ مرحله طی شود که امیدواریم روزی برسد که مجوز فعالیت برای یک سرمایه گذار در کمتر از ۲۴ ساعت صادر شود.

استاندار همدان گفت:بر مقوله توسعه و اشتغال روستاییتوجه ویژه شود چرا که توسعه اشتغال روستایی موجب پیشگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها و حتی مهاجرت معکوس می‌شود.

قاسمی فرزاد گفت: به عنوان مثال استان همدان به لحاظ بهره مندی از امکانات و تجهیزات قابل توجه و مدرن حوره بهداشت و درمان می‌تواند به قطب گردشگری سلامت با جذب بیماران از کشور‌های منطقه از جمله عراق، منطقه کردستان عراق و دیگر کشور‌های همسایه تبدیل شود.

منبع ایرنا

انتهای پیام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.