باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - سید ناصر حسینی خرمی گفت: بیشترین نیاز گندم به ازت در مراحل پنجه دهی و ظهور خوشه و دانه است که زمان مناسب برای استفاده از مرحله اول کود سرک در مزارع گندم و جو در این شهرستان از اوایل اسفند تا اوایل فرودردین و مرحله دوم از اواخر فروردین تا اواسط اردیبهشت ماه است.
او مدیریت صحیح مصرف و تقسیط کود سرک ازته را از عوامل موثر بر افزایش عملکرد و پروتئین دانه برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان گفت: توصیه میشود ضمن انجام آزمون آب و خاک برای تعیین نیاز غذایی گندم و جو، کود ازته در ۲ تا ۳ مرحله یعنی قبل از کاشت، مرحله پنجه دهی (یا ساقه دهی) و مرحله شروع خوشه دهی مصرف شود.
به گفته حسینی خرمی؛ در مزارع گندم دیم، کوددهی تابع میزان بارندگی، زمان و پراکنش نزولات جوی است.
او میگوید: در سال زراعی جاری ۳۵۰۰ هکتار گندم آبی، ۳۰۰۰هکتار جو آبی و ۵۰۰۰هکتار جو دیم در ارسنجان کشت شده است.
انتهای پیام/