سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه احتباس آب در بدن را برطرف کنیم؟

احتباس آب زمانی اتفاق می‌افتد که مایعات اضافی در بدن جمع و منجر به تورم در دست و پا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - برخی از زنان، احتباس آب را در دوران بارداری یا قبل از شروع قاعدگی تجربه می‌کنند. احتباس آب می‌تواند نشانه یک بیماری جدی پزشکی مانند بیماری کلیوی یا نارسایی قلبی باشد.

از سوی دیگر، بسیاری از خانم‌ها به این فکر می‌کنند که چگونه احتباس آب در بدن را از بین ببرند. اگر از احتباس ناگهانی یا شدید آب رنج می‌برید، فورا به پزشک مراجعه کنید.

در مواردی که تورم خفیف است و هیچ بیماری زمینه‌ای وجود ندارد، ممکن است بتوانید با چند ترفند ساده احتباس آب را کاهش دهید.

۱. نمک کمتر بخورید

اگر اغلب وعده‌های غذایی سرشار از نمک مانند بسیاری از غذا‌های فرآوری شده می‌خورید، بدن شما ممکن است آب را در خود نگه دارد. چند مطالعه نشان داده اند که افزایش مصرف سدیم منجر به افزایش احتباس مایعات در بدن می‌شود.

۲. چای سبز

چای سبز دارای خواص محرک و ادرارآور است. این ممکن است به متابولیسم مایع اضافی در بدن کمک کند. این به نوبه خود ممکن است به درمان احتباس آب در بدن نیز کمک کند.

۳. عصاره هسته انگور

عصاره هسته انگور دارای خواص آنتی اکسیدانی است. این یک ادرار آور است و اگر به این فکر می‌کنید که چگونه از شر آب اضافی بدن خلاص شوید، فواید آن شگفت انگیز است.

۴. روغن عرعر

روغن عرعر به دلیل خواص آنتی اکسیدانی شناخته شده است. اعتقاد بر این است که دارای خواص ادرارآور و سم زدایی است. از این رو، استفاده از روغن عرعر ممکن است به کاهش تورم و احتباس آب کمک کند.

۵. مصرف منیزیم خود را افزایش دهید

منیزیم یک ماده معدنی بسیار مهم است. افزایش مصرف منیزیم ممکن است به کاهش احتباس آب کمک کند. یک مطالعه نشان داده است که ۲۰۰ میلی گرم منیزیم روزانه باعث کاهش احتباس آب در زنان مبتلا به علائم قبل از قاعدگی می‌شود. منابع خوب منیزیم شامل آجیل، غلات کامل، شکلات تلخ و سبزیجات برگدار و سبز است.

۶. مصرف ویتامین B۶ خود را افزایش دهید

ویتامین B۶ از گروه ویتامین‌هایی است که برای تشکیل گلبول‌های قرمز مهم هستند و بسیاری از وظایف دیگر را در بدن انجام می‌دهد. نشان داده شده است که ویتامین B۶ احتباس آب را در زنان مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی کاهش می‌دهد. غذا‌های غنی از ویتامین B۶ شامل موز، سیب زمینی، آجیل و گوشت هستند.

۷- غذا‌های غنی از پتاسیم را بیشتر مصرف کنید

پتاسیم یک ماده معدنی است که بسیاری از عملکرد‌های مهم را انجام می‌دهد و به ارسال سیگنال‌های الکتریکی کمک می‌کند. برای سلامت قلب نیز مفید است. پتاسیم از دو طریق به کاهش احتباس آب کمک می‌کند: با کاهش سطح سدیم و افزایش تولید ادرار.

۸. عصاره برگ قاصدک را مصرف کنید

برگ قاصدک گیاهی است که از دیرباز به عنوان یک ادرار آور طبیعی در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. مدرهای طبیعی ممکن است به کاهش احتباس آب کمک کنند.

۹. از کربوهیدرات‌های تصفیه شده اجتناب کنید

خوردن کربوهیدرات‌های تصفیه شده باعث افزایش سریع قند خون و سطح انسولین می‌شود. سطوح بالای انسولین باعث می‌شود که بدن شما سدیم بیشتری را با افزایش بازجذب سدیم در کلیه‌ها حفظ کند که باعث افزایش حجم مایع در بدن شما می‌شود. نمونه‌هایی از کربوهیدرات‌های تصفیه شده عبارتند از قند‌ها و غلات فرآوری شده، مانند شکر و آرد سفید.

۱۰. آب زغال اخته

زغال اخته سرشار از مواد معدنی بسیاری مانند کلسیم و پتاسیم است. همچنین یک ادرارآور است و آن را به یک داروی طبیعی موثر برای احتباس آب در بدن تبدیل می‌کند.

منبع: شاشه نیوز


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.