سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احیای منابع آب پارک ملی تندوره خراسان رضوی در شرایط خشکسالی

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از افزایش منابع آب پارک ملی تندوره خراسان رضوی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - مهدی اله پور گفت: افزایش منابع آب پارک ملی تندوره در درگز این استان در دست پیگیری قرار دارد.

تندوره بهترین زیستگاه جانوران وحشی به ویژه پلنگ است و تراکم جمعیتی این گونه جانوری در این پارک علاوه بر ثبت رکورد جدید، باعث شده است تندوره به بهشت پلنگ‌های ایرانی معروف شود و شرایط متنوع زیستی در پارک ملی تندوره یکی از جذابیت‌های گردشگری و محلی برای تحقیقات و امور پژوهشی دانشجویان و جامعه علمی کشور است.

سرپرست اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: بیش از ۴۰ منبع آب در پارک ملی تندوره وجود دارد که به رغم خشکسالی‌های اخیر و کاهش دبی آب، با مدیریت منابع، کار جهادی محیط بانان و همراهی همیاران محیط زیست در امسال از تشنگی حیات وحش در این پارک ملی پیشگیری شده و تا پیش از رسیدن به فصل گرما، افزایش منابع آب، ایجاد آبشخور‌های جدید، تعویض لوله‌های فرسوده هدایت آب، لایروبی چشمه ها، ساخت آب انبار و انتقال آب‌های سطحی برای تأمین آب مورد نیاز حیات وحش این پارک در اولویت و دستور کار اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

اله پور گفت: در این مسیر از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات ملی و استانی، نذر طبیعت و کمک‌های سازمان‌های مردم نهاد استفاده خواهد شد تا بحران خشکسالی تأثیری بر زیست گونه‌های جانوری در پارک ملی تندوره نداشته باشد.

او گفت: با توجه به سفر معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست کشور به این استان در بهمن ماه امسال که اساسی‌ترین مشکل پارک ملی تندوره را کمبود منابع آب برای حیات وحش اعلام کرده بود، قول مساعدت و حمایت‌های لازم از سوی این سازمان در این زمینه اخذ شده و پیگیری‌های لازم در حال انجام است.

سرپرست اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: تلاش و پایش مستمر محیط بانان در پارک ملی تندوره و تلاش برای تامین آب مورد نیاز حیات وحش و پیشگیری از تخلفات محیط زیستی باعث ایجاد امنیت زیستگاهی و پویایی جمعیت نسبی حیات وحش در این پارک شده و از اثرات سوء خشکسالی بر حیات وحش جلوگیری کرده است که افزایش ۳۰ درصدی جمعیت قوچ و میش و کل و بز وحشی در این پارک گواه این مدعاست.

منبع: ایرنا

انتهای پیام//ص.ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.