سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران مطرح کرد؛

تاکید بر مطالعات انجام شده درباره بازار آذربایجان از سوی مجموعه گروه صنایع تراکتورسازی ایران

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با تاکید بر مطالعات انجام شده درباره بازار آذربایجان از سوی مجموعه گروه صنایع تراکتورسازی ایران اظهار کردوگفت: تراکتورسازی ابتدا به صورت CPU تولیدات خود را به مقصد آذربایجان، ارسال و سپس با توسعه بازار آمادگی دارد تا خط تولید را در این کشور راه اندازی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -آقای مصطفی وحید زاده از سفیر جمهوری آذربایجان در تهران خواست تا سرمایه گذاران جمهوری آذربایجان برای راه اندازی خط تولید مشارکت کنند، زیرا حضور سرمایه گذارانی از خود کشور مقصد، تامین کننده نیاز‌های دو طرف خواهد بود.

به طور قطع با راه اندازی خط تولید تراکتور، صنایع پایین دستی و قطعه سازی آذربایجان متحول شده و مهمتر اینکه کشاورزی به عنوان بخش اساسی تامین کننده نیاز‌های کشور نیز رو به رشد پیش خواهد رفت.

شرکت تراکتورسازی ایران، سازندهٔ انواع تراکتور، کامیونت و ابزار در تبریز است، این شرکت در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار واقع شده و ظرفیت تولید ۲۰ هزار دستگاه تراکتور، ۳۰ هزار دستگاه موتور دیزلی، ۳۳ هزار تن انواع قطعات آهنگری و ۵۴ هزار تن انواع قطعات ریخته‌گری را در سال دارد.

شرکت تراکتورسازی ایران در سال ۱۳۴۷ به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شد و در ادارهٔ ثبت شرکت‌ها در تبریز به ثبت رسید؛ و در سه‌ماههٔ آخر سال ۱۳۴۸ کار ساخت تراکتور با مونتاژ تراکتور‌های یونیورسال رومانی با قدرت ۶۵ اسب بخار شروع به کار کرد.

در سال ۱۳۵۴ نخستین تراکتور‌های MF (مسی فرگوسن) در چهار نوع به بازار عرضه شد، شرکت‌های آهنگری، موتورسازان و ریخته‌گری در سال ۱۳۶۶ از این شرکت تفکیک شدند. در سال ۱۳۷۳ نیز کارگاه ابزارسازی این کارخانه مستقل شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: سرمایه گذاری ، تولید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.