سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران استان مرکزی گزارش میدهد؛

دیالیز و بیم و امید زندگی

بیماران دیالیزی در لیست پیوند عضو در بیم و امید زندگی به سر می‌برند.

باشگاه خبرنگاران جوان اراک - نوجوان بیمار گزارش ما با شرح حال یک بیمار دیالیزی در لیست انتظار پیوند عضو به دنبال زندگی است.

سارا با ۱۲ سال سن کوچکترین عضو دیالیزی بیمارستان امام خمینی شهر خمین است و می‌گوید: سال گذشته به دنبال ضعف شدید جسمانی به پزشک مراجعه کرده و بعد از انجام آزمایشات تکمیلی متوجه می‌شود که هر دو کلیه اش را از دست داده است.

خانم فرجی سر پرستار بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی خمین که بیشترین سرو کار را با بیماران کلیوی دارد می‌گوید: ۵۰ درصد مراجعه کنندگان پیش‌تر مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای بوده اند.

به گفته او مراجعه کنندگان یک روز در میان باید دیالیز شوند و بین سه تا شش ساعت زیر دستگاهی که خون آن‌ها را از سموم تصفیه می‌کنند باقی بمانند.


بیشتربخوانید:


نارسایی کلیه بیماری مزمنی است که افراد را در سنین مختلف از نوجوان تا میانسال درگیر می‌کند.


دیده دار رئیس دانشگاه علوم پزشکی خمین هم می‌گوید: شهر خمین ۵۰ بیمار کلیوی دارد که ماهانه ۴۵۰ خدمت را زیر چتر تامین اجتماعی دریافت می‌کنند.

او می‌گوید بیشتر مراجعین دیر متوجه بیماری خودمی شوند و حین مراجعه هر دو کلیه خود را از دست داده اند.

نارسایی کلیه به سایر اعضای بدن نظیر قلب و ریه نیز آسیب وارد می‌کنند و این بیماران باید هر چه سریعتر پیوند عضو شوند.

دکتر خبازیان فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری بیماری‌های فشار خون و دیابت را در راس هرم عوامل افزایش دهنده ابتلا به بیماری‌های کلیوی عنوان کرد وگفت: کلیه‌ها در روز ۳۰۰ بار خون بدن را تصفیه می‌کنند واین فرآیند در دستگاه ۲۰۰ کیلویی دیالیز تنها ۶۰ درصد انجام می‌شود.

استان مرکزی ۸۰۰ بیمار کلیوی دارد.

نظیر داستان سارا ، نوجوان گزارش ما در کشور زیادند و طبق آمار ۹۰ هزار بیمار کلیوی در کشور  وجود دارد که ۳۰ هزار نفرآن‌ها در انتظار پیوند کلیه اند.

انتهای پیام / ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.