باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباس _ رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برنامه ریزی لازم برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سال به عمل آمده است.
عباس مویدی گفت: روزانه ۱۴۶ تن مرغ کشتار و وارد بازار میشود که تا حدودی بیشتر از نیاز مصرف روزانه استان است.
وی گفت: در ۱۰ ماه ابتدایی امسال میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰ درصد با افزایش روبرو شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در پایان گفت: میزان جوجهریزی در بهمنماه تاکنون بیش از دو ملیون و ۱۰۰ هزار قطعه بوده و پیشبینی میشود این عدد به دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه برسد.
انتهای پیام/ز.ت