سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شهرک چرمشهر تبریز:

گرانی گوشت موجب کاهش پوست مورد نیاز صنعت چرم است

امینی گفت: گرانی گوشت باعث کاهش کشتار دام در کشور شده و همین موضوع مشکلات جدی در تأمین مواد خام همچون پوست مورد نیاز واحدهای چرم سازی ایجاد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرعامل شهرک چرمشهر تبریز گفت: سازمان دامپزشکی کشور واردات پوست گاو را ممنوع کرده بود، در نتیجه به علت پایین بودن میزان تولید داخلی این بخش با کمبود مواجه شد.

امینی می گوید حالا هم واردات داریم، اما طبق قانون تنها واحدهای حقوقی قادر به واردات هستند، در حالی که بیش از ۹۵ درصد واحدهای تولید چرم حقیقی است و این یعنی جفا در حق آنها، چون مجبور هستند با واسطه خرید کنند.

به گفته مدیر عامل شهرک چرمشهر تبریز در سال ۱۳۸۵ با پشتکار فعالان چرمشهر، این شهرک به عنوان نخستین شهرک صنعتی تخصصی با گرفتن پروانه بهره برداری از سازمان صنایع و معادن استان به ثبت رسید.

امینی  می گوید عمده تولید چرم کشور در سه شهر تبریز، تهران و مشهد انجام می‌گیرد که از این بین تبریز به عنوان تولیدکننده چرم سنگین (رویه گاوی، سراجی، رومبلی)، تهران چرم سبک و سنگین (گوسفندی، گاوی، آستری) و مشهد چرم سبک (بزی، گوسفندی، آستری کفش) شناخته می‌شوند.

در حال حاضر بیش از ۳۶۰ واحد تولیدی در شهرک مستقر هستند، اما ۲۲۰ واحد فعال است که برای ۴ هزار نفر شغل ایجاد کرده اند.

 نزدیکی به خطوط ارتباطی نظیر فرودگاه بین المللی و راه آهن تبریز و نیز گمرک استان و مجاورت با منطقه ویژه اقتصادی سهلان، اهمیت شهرک صنعتی چرمشهر را به عنوان نخستین شهرک تخصصی چرم در کشور دوچندان کرده است.

حدود ۸۵ درصد چرم تولیدی کشور یعنی چیزی حدود ۵۵ تا میلیون فوت مربع از تبریز است؛ ۹۰ درصد از صادرات نیز سهم تبریز است و ترکیه، کشورهای آسیای میانه، روسیه، چین و جنوب شرق آسیا مقصد صادرات چرم تبریز است.

 

انتهای پیام/پ

برچسب ها: صادرات ، چرم شهر ، گمرک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.