باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر- حسن فخرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان کرد: در طول یک سال اخیر تاکنون باوجود تمام محدودیتهای مالی، اعتباری، پرسنلی و مشکلاتی که بحران کرونا به مجموعه و سیستم سلامت شهرستان بوشهر تحمیل نموده، میبایست همزمان پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ در شهرستان مدیریت و مراقبت میکردیم که توسعه سلامت شهرستان و شاخصهای ارائه خدمات بهداشتی به گروههای سنی نوزادان، کودکان، نوجوانان، جوانان، زنان باردار، میانسالان و سالمندان دچار افت شدید نشود و روند افزایشی خود را حفظ کند، این هم جز با تلاش مضاعف، ایثار، کار جهادی و ازخودگذشتگی پرسنل میسر نبود.
او عنوان کرد: در شهرستان بوشهر با همکاری و مساعدت استاندار و مجموعه فرمانداری، بخشداریها، سازمان ورزش و جوانان، آموزشوپرورش، جمعیت هلالاحمر، بسیج جامعه پزشکی، ناحیه مقاومت بسیج، شهرداریها، ستاد نماز جمعه بوشهر، اتاق اصناف و سایر ادارات موفق شدیم ۱۰ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون با تجهیزات و پرسنل کامل و حضور پزشک و... راهاندازی کنیم.
این مقام مسئول تاکید کرد: علاوه بر آن پایگاه سیار واکسیناسیون ویژه افراد سالمند و بستر خواب در چندین مرحله، پایگاه خودرویی واکسیناسیون، پایگاه ویژه فرهنگیان در مدرسه شهید معینی و... موجب شد وضعیت مناسبی درزمینهٔ واکسیناسیون داشته باشیم.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بابیان اینکه جامعه هدف فرهنگیان شهرستان بوشهرکه شامل معلمان و کادر اداری هستند حدود ۹۹.۵ درصد دوز اول و ۹۹.۴ دوز دوم واکسن کرونا دریافت کردهاند افزود:۸۴.۱ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله دوز اول واکسن کرونا و ۷۱.۶ درصد دوز دوم واکسن را دریافت کردهاند.
فخرایی عنوان کرد: تا به این لحظه بیش از ۷۴ درصد از جمعیت روستایی شهرستان، نوبت اول و ۶۷ درصد نیز دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
او گفت: درمجموع در حال حاضر تعداد دوز واکسن تزریقشده نوبت اول ۹۱ درصد و تعداد دوز واکسن نوبت دوم تزریقشده در شهرستان ۸۳ درصد است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تاکید کرد: با توجه به اینکه مجوز واکسن به افراد بالای ۵ سال توسط کمیته کشوری صادرشده است و سویه جدید ویروس کرونا بیشتر کودکان را مبتلا و آنها را در معرض خود قرار دادهاند از مردم فهیم شهرستان بوشهر درخواست میکنم که اهتمام ویژهای نسبت به واکسیناسیون ۵ تا ۱۸ سال داشته و به پایگاههای تجمیعی که در حال حاضر در شهرستان فعال میباشند و یا مرکز خدمات جامع سلامت در روستاها مراجعه کنند.
فخرایی در ادامه بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۸۵۷ هزار و ۷۶۴ مورد خدمات بهداشتی به گروههای سنی مختلف در شهرستان بوشهر ارائه گردیده است که در قالب مشاوره تغذیه، سلامت روان، ویزیت پزشک، سلامت خانواده و پرستاری، ده گردشی خطرسنجی بیماریها قلبی و عروقی بوده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: از ابتدای سال تعداد ۱۱ هزار و ۸۳۱ بیمار فشارخونی شناسایی و مراقبت شدهاند و تعداد ۷ هزار و ۷۷۵ بیمار دیابتی شناسایی و مراقب را دریافت کردهاند و تعداد مراجعین به آزمایشگاه قبل از ازدواج هزار و ۴۳۲ نفر بوده است.
فخرایی افزود: اجرای کمپینها و جلسات متعددی مبنی اهمیت واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی، شناسایی کودکان دچار سوءتغذیه شدید و پیگیری آنها، آموزشی و جلب کمکهای حمایتی و پیگیری و رصد بیماران کووید ۱۹ از دیگر اقدامات مرکز بهداشت شهرستان بوشهر است.
رئیس مرکز بهداشت بوشهر فعالیتهای بهداشت محیط و حرفهای را در طول یک سال گذشته و پیشگیری و کنترل ابتلای افراد به کرونا را حائز اهمیت فراوان دانست و گفت: در این مدت بیش از ۵۳ هزار و ۴۸۵ بازدید و گشت مشترک با سایر ادارات، معرفی ۶۶۳ مورد متخلف به مراجع قضایی (اعم از تعزیرات حکومتی و دادگستری)، ۹ هزار و ۴۷۸ مورد کلر سنجی و ۷۷۵ مورد نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی در شهر و روستا و نظارت بر تدفین ۵۹۴ مورد فوتیهای کرونا در شهرستان اعزامشده و به شهرستانهای دیگر و ارائه آموزشهای لازم به صنوف از خدمات واحد بهداشت محیط است.
انتهای پیام