سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر جهاد کشاورزی خطاب به مردم

برای کمک به کشاورزان سیب بخرید

ساداتی نژاد گفت: برای نخستین بار، تمام ۶۴ میلیارد تومان سیبی که از سوی وزارت جهاد کشاورزی خریداری شده، تسویه شد و هیچ بدهی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۳۳ درصد تولید سیب درختی کشور در آذربایجان غربی تولید می‌شود که از مجموع تولیدات آن، حدود ۸۰۰ هزار تن در سردخانه‌های این استان که رتبه نخست سردخانه‌های کشور را هم دارد، ذخیره‌سازی می‌شود و هم اکنون، ۵۰۰ هزار تن از این محصولات سیب صادر شده و حدود ۲۸۰ هزار تن دیگر در سردخانه‌ها موجود است.

به گفته ساداتی نژاد، تقریباً حدود ۱۵۰ هزار تن سیب دیگر آمادگی صادرات دارد و حدود ۱۳۰ هزار تن باقی مانده،  برای مصارف عید و بعد از عید در نظر گرفته شده است.

وزیر جهاد کشاورزی می‌گوید، موانعی در مسیر صادرات وجود داشته و تلاش‌هایی هم برای ایجاد بازار‌های صادراتی جدید از سوی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت امور خارجه انجام می‌شود؛ به طور مثال، مذاکراتی با کشور‌هایی نظیر هند در حال انجام است.

به دستور وزیر جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستایی مسئول اجرای خرید تضمینی و صادرات سیب در کشور شده و از ابتدای سال تاکنون، بالای ۴۵ هزار تن سیب را با شیوه قراردادی خریداری کرده که این خرید با قیمت یک هزار و ۴۶۰ تومان برای هر کیلو انجام شده در حالی که قیمت واقعی، حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومان بود.

آن طور که ساداتی نژاد گفته، اجرای خرید تضمینی سیب، جلوی ضرر کشاورزان را گرفته، زیرا برای نخستین بار، تمام ۶۴ میلیارد تومانی که از سوی جهاد کشاورزی خریداری شده، تسویه شد و هیچ بدهی وجود ندارد؛  سازمان تعاون روستایی مکلف شده تا این طرح را در مورد محصول عسل آذربایجان غربی که ۳۴ درصد از عسل ایران را تامین می‌کند نیز اجرایی کند و خرید قراردادی کشاورزی در سطح کشور را نیز گسترش دهد.

وزیر جهاد کشاورزی از صبح امروز به منظور بررسی مشکلات بخش کشاورزی به ویژه سیب درختی به آذربایجان غربی رفته که ۸۰۰ هزار هکتار از یک میلیون هکتار اراضی قابل کشت این استان، هر سال به کشت انواع محصولات کشاورزی اختصاص دارد.

سیب درختی با تولید ۱.۲ میلیون تن در سال، عمده‌ترین محصول باغی در این استان محسوب می‌شود که حدود ۷۰ هزار نفر از ۲۰۰ هزار شغل کشاورزی آذربایجان غربی را به همراه داشته است. وزیر جهاد کشاورزی نیز، از مردم درخواست کرده تا با خرید سیب از کشاورزان حمایت کنند.

در حوزه دامداری آذربایجان غربی نیز در سفر فروردین هیئت دولت به این استان، قرار است یک بسته ۲ هزار میلیارد تومانی به منظور فرآوری محصولات در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۷ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
زمانی که با نابود کردن دریاچه ارومیه، باغهای سیب شان را گسترش دادند باید میدانستند که آسیب زدن به یک حلقه از اکوسیستم تبعات جبران ناپذیر دارد برهم زدن نظمی که خداوند در طبیعت قرار داده است دیر یا زود دامن انسان را خواهد گرفت
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
برای کمک به سرمایه داران و یا کشاورزان چرا واقعیت را نمیگوئید امسال که سیب کشاورزان کنار جاده ها رها شد و کسی نمی خرید وبعد از از بین رفتن هزاران تن از کشاورز به قیمت زیر3000 تومان خریدند و حالا در انبارها گذاشته و مدعیند کیلویی 15000 تومان خریدیم و وزیر جهاد میگوید بیائید به کشاورزان کمک کنید کشاورزان آنهایی بودند که سیبشان کنار جاده ها گندید و شما نتوانستید مدیریت کنید و مدیریت انبارداری هم نتوانستید بکنید باز هم از مردم میخواهید جور شمار را بکشند.
ناشناس
۰۸:۳۱ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
سیب قرمز ها که همشون داخلشون خرابه قهوه ای شده سیب زرد هم که گرون تره و کمی بزرگتر از گردو در تره بار میفروشن که ارزش خرید نداره
ناشناس
۲۱:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
من تو شهر خودم بخرم سودش میره تو جیب دلال.یعنی پولشو ندارم کیلویی ۱۵ هزار تومن سیب بخرم
کاربر
۱۶:۳۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
آخه از وزیری که همه فکر و ذکرش بودن مدیریتی هست چه انتظاری داری برادر ، قرار بود بعد از ۸ سال جنگ تحمیلی دولت قبل ، ویرا نه هارو بسازیم نه بشینیم دفترو و چای نبات بخوریم
کاربر
۱۶:۳۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
سامانه بازرگام ابزاری بسبار کارآمد در دست یک مشت ... است . اجرایی شدن کامل اهدافش به شیوه کنونی و امید داشتن به یکسری کارمند که همه فکرش تعطیلات و حقوق آخر ماهه نشدنی برادر ، عزیز دل ، بزرگوار ، اگر نهاد جهاد سازندگی رو دوباره احیا می کردین و نیرو های جهادی کارو به دست میگرفتن میارزید به تمام این شامورتی بازیا ببخشیدا .
ناشناس
۱۶:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
تعیین وزرای بی کفایت توسط چه کسی انجام می شود؟
ناشناس
۱۵:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
دست این دلالهای را از بازارهای کشور قطع کنید ،بسیاری از گرانیها حل می شود ،تنها راه هم دریافت مالیات سنگین با بررسی حسابهای بانکی می باشد .
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
برای کمک به واسطه ها
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
ای داد، بنده خدا سوادش همینقدر بیشتر قد نمیده
مجید اصلاحی
۰۶:۵۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
سلام. از وزیر جهاد کشاورزی بپرسید سمت ما توی نوشهر چالوس سیب خوب کیلویی ۳۵ تا ۴۰هزار تومنه، سمت شما چقدره که از مردم درخواست خرید میکنی؟ میوه ارزون به مردم آدرس بدین لااقل.
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
توارومیه بامنت ازکشاورز۵تومن میخرن که بااحتساب هزینه سردخانه گارگروجعبه وکودوسم یعنی هیچ برای کشاورز
ناشناس
۱۲:۱۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
استان سیستان وبلوچستان هم چه سیب درجه1باشه وچه صنعتی تفاوت قیمتش شاید2هزار بیشتر نباشه. بالاخره از20تومان به بالا هست
ناشناس
۱۸:۰۸ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
تو رو خدا تا میتونین برا بهار سیب و پرتقال ذخیره کنین چون اینقدر میوه گرون میشه که هیچی گیرمون نمیاد
ناشناس
۱۶:۵۴ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
دوست داریم بخریم. پول نداریم وگرنه هر کس باید روزانه حداقل یک سیب بخوره
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
راست گفتند سیر از گرسنه خبر نداره.شما حقوق ماهیانه ات رو با ما عوض کن ببین ما میخریم یا نه
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
مردم توان خرید ندارن ارزانش کنید که هم مردم توان خرید داشته باشن هم میوه ها روی دستان نماند و خراب نشود خیلی از دست فروش ها میوهای زیر درختی ها را که حیوان هم نمیخوره به مردم میفروشن خدا راضی نیست
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
صنایع تبدیلی رو گسترش بدن و دیگه این که پولش نیست که مردم میوه نمیخرن وگرنه این نیست که نخواسته باشن
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
صنایع تبدیلی رو گسترش بدن و دیگه این که پولش نیست که مردم میوه نمیخرن وگرنه این نیست که نخواسته باشن
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
وزارت جهاد کشاورزی چرا برای اصلاح درختان وافت کشی میوه ها و...قدم کاربردی بر نمی دارند چرا رنگ بندی و...میوه های ما باید شیمیایی ومضر وغیر اصولی باشند چرا برای بسته بندی حمایت نمی کنند چرا گمرک وصرافی و....غیره صادر کنند گان را حمایت نمی کنند چرا مجوز بهداشت وانالیزصادرات و....را حما نمی کنند چرا صادر کنندگان حمایت فکری وکاربردی نمی شوند چرا کارخانه های آب میوه به روز و باکیفیت و...نمی شوند
مریم
۱۴:۴۳ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
چرا نظارت در بازهر میوه نبست سیب قرمز در بازار روز ومغازه ها وبازعر شهید رجایی ساری مثل سیب زمینی خیلی گران است ساری اصلا نظارت رو بازارهای میوه وکا لاها ندارن مگه ساری تعژیرات ودستگاه نظارتی نداره
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
سیب قرمز اصلأکیفیت نداره چون وسطش سیاه هست درصورتیکه با قیمت گران هم میخریم
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
جناب وزیر نگاه به جیب خودت نکن که حقوق خوب دارین و راحت زندگی میکنید پولش رو بده میخریم
در ضمن دست دلالها رو کوتاه کن بعد درخواست کن
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
خب قیمت عادلانه بدن تا همه بخرن
ناشناس
۱۴:۲۸ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
پولش رو از قبض ها کم کنید
تیام
۱۴:۲۴ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
شما حتی نمیخواهید 1000 تومن کم کنین از قیمتش بعد میگین بخر