سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان ایلام خبر داد؛

استقرار ۱۰ مشاور مذهبی در کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی استان ایلام

رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان ایلام از استقرار ۱۰ مشاور مذهبی در کلانتری‌ها و پاسگاه‌های حوزه انتظامی استان خبر داد و گفت: انجام مشاوره مذهبی در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها یک ضرورت است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - به گفته حجت الاسلام محمد حسن شعبانعلی، تامین امنیت روانی برای اقشار مختلف مردم که به نوعی به پلیس مراجعه می‌کنند یکی از ضروریات است و مشاوران مذهبی در کنار مشاوران و مددکاران اجتماعی به عنوان یک کنشگر اجتماعی وارد عمل شده و از این طریق امنیت و آرامش روانی را به مراجعین هدیه می‌دهند.

ارائه مشاوره مذهبی ضرورتی برای تحکیم بنیان خانواده است و مشاوران مذهبی مستقر در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها می‌توانند نقش خود را به عنوان یک امین و مصلح، با مشاوره‌های خود که برگرفته از تعالیم دینی است انجام داده و از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کنند.

 ۱۰ مشاور مذهبی در کلانتری‌ها و پاسگاه‌های حوزه انتظامی استان استقرار دارند و هم اکنون ۵ مشاور مذهبی در کلانتری‌های شهر ایلام و ۵ مشاور نیز در شهرستان‌های مهران، آبدانان، دره شهر، بدره و سیروان مستقر هستند و به هم استانی‌ها ارائه خدمات می‌کنند.

 با تدابیر ریاست سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در نظر است که مشاوران مذهبی در تمامی کلانتری‌ها و پاسگاه‌های حوزه انتظامی استان ایلام استقرار پیدا کنند.

 مشاوره در امور دینی و پاسخگویی به سوالات و ابهامات شرعی و سیاسی کارکنان (حتی در صورت امکان ارباب رجوع)، کمک به راه اندازی و اجرای نهضت انس با قران کریم و همچنین اجرای نهضت اقامه نماز جماعت در محیط کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها، برگزاری نشست‌های صمیمی و بدون تکلف برای مشاوره دادن و گفت و گو‌های چهره به چهره برای بیان احکام و نظرات کارشناسی دینی، حضور فعال در بین مردم محله و حوزه استحفاظی کلانتری محل خدمت و گره گشایی از کار کارکنان و مردم تنها گوشه‌های از اقدامات مشاوران مذهبی در کلانتری‌ها است.

امیدواریم با استقرار روحانیون مشاور مذهبی در کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی استان شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و همچنین تشکیل پروند‌های قضائی در سطح جامعه باشیم.

انتهای پیام/ ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
طرح خوبی نیست وچندین مشکل جدی دارد.
۱-بدون برنامه خاصی روحانی حضور دارد در کلانتری ،که این باعث بیکارنشان دادن روحانی می شود وجنبه نظارتی ان بیشتر توکارکنان می شود که روحانی اقا بالا سرآنها است.
۲-روحانی نه جای دارد ونه مکانی
۳-کلانتری جای نظامی است واگر جایگاه نظامی نداشته باشی بی محلی می کنند وحرفتان گوش نمی دهند.
۴-احتمال زیاد با ریس کلانتری یا کارکنان جهت کارهای برخورد ونزاعی پیش اید
۵-اگر مشکلی مردم داشته باشن وروحانی بخواد دخالتی کند افسر مربوطه می گوید حاج اقا شما چکاره اید
۶-خود طلبه بعد مدتی احساس بی انگیزه گی می کند وتبدیل به شخص سربار می شود
۷-ارباب رجوع اینقدر زیاد هستش که نوبت به روحانی نمی رسد
۸-کارکنان از کار زیاد روحانی بیکار را در دل نفرین وپشت سر او هزارتا حرف می زنند
۹--کلانتری ،پایگاه بسیج ومسجد نیست که یک روحانی مداوم انجا باشد انهم بدون حتی یک اتاق ساده واز صبح تا عصر در سالن کلانتری ومردم تازه می گند این روحانی چکار کرده؟!!!
و............
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۷ فروردين ۱۴۰۱
بااین طرح هر روز بایدروحانیون مستقر بخاطر بیکار بودن وجلوی چشم کارکنانی که کار زیاد دارند هرروز معذرت خواهی کنند.خدایش جلوی این طرح گرفته وبه جای روحانیون یک نیروی نظارتی بگذارید
ناشناس
۱۰:۱۴ ۲۷ فروردين ۱۴۰۱
اگر کارکنانی بخواهند تخلفی انجام دهند آنکه کارش باشد چه روحانی حضور درکلانتری داشته باشد وچه نداشته باشد تخلفش را انجام می دهد بی خود یک روحانی جوان را الاف کلانتری نکنید که تازه بخاطر بیکاری وسربار بودن روحانی ،کارکنان را از روحانیت ودین وعقیدتی زده نکنید.
همان ریس های عقیدتی وکارکنان عقیدتی ها را بیشتر بگید حضور داشته باشن خصوصا نیروی نظارتی هاشون را.
کلانتری با یک روحانی جوان قرار نیست حوزه شود ویا جای دیگری شود.تا اختلافات جدی بین کارکنان وروحانیون مستقردر کلانتری ها ایجاد نشده جلوی این طرح بگیرید.
روحانی در هرکجای که باشد در اداره وجای دیگر،جایگاهی داره حداقل یک اتاق دارد ویاساعات خاصی می رود به ان محل
ناشناس
۱۱:۴۳ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
اگر یک تخلفی از کارکنان روحانی مشاوری که هر روزباید توکلانتری بیاد وجایگاهی هم نداره بخواهد مخالفت کند ایا می شود؟!
می تواند مخالفت کند نیروی که ازجنس خودشان است.
چندین بار نیرها پارتی بازی و...جلوی یک روحانی مستقر انجام می دهد انوقت این روحانی که از جنس وهمکار خودشان است وباید طوری برخورد کنند که هر روز بتواند در کلانتری باشد می تواند مخالفت کند ویا باید بنا بر مصلحت های که بعضا گفته شد چشم پوشی کند.
ناشناس
۱۰:۵۵ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
خواهشا به جای خود روحانیون طرح صحبت نکنید ودرفضا سیر نکنید .
خود طلبه نظرش چیه؟بدون جا ومکان وکار خاصی ؟!!!
شما خودتان جا دارید ومکان وکار خاصی.
ناشناس
۲۳:۱۴ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
سلام
البته اگه طلبه فعال و با سلیقه باشد میتواند در هر جایی ماسره باشد من خودم طلبه ای رو میشناسم که در یک کلانتری بود تا روزی که بود کادر اون کلانتری خیلی ازش راضی بودند و رفتارشون فرق کرده بود الان هم از اون کلانتری رفته پیگیرن که برشگردونند
ناشناس
۲۰:۵۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱
این طرح پر از آسیب ومشکل است لطفا تجدید نظری کنید.مهمترین آن که چون مسولین از پشت میز وریاست این را متوجه نمی شوند بی عزت شدن طلبه در کلانتری ها است نه جای دارند ونه مکانی ونه کاری ونه مسولیتی.
مسولین هم حرف های می زنند که برای پرورش پلیس تراز انقلاب اسلامی طلاب در کلانتری هستند.!؟،ایا اثر وبازتاب این طرح درست بررسی شده که چه اثری داشته ایا به جز بی عزت کردن طلبه در وسط کلانتری که اکثر کارکنان بخاطر سمت وجایگاه حرمت نگه می دارند تامی بینند این طلبه حتی جای برای نشستن ندارد دیگه هیچ.
تاوقتی ازپشت میزها بگند این طرح خوب بله عالی وخوب است یک روحانی باشد فضارامعنوی می کند و....ولی اینها بعد مرور زمان معلوم می شودکه نه بابا این خبرها هم نیست.ازما گفتن بود
ناشناس
۱۰:۳۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱
اخه وقتی کلانتری ها پر از ارباب رجوع یک روحانی مداوم انجا چکارکند؟!به کارکنان بگه بیا قران اموزشت بدم و....کارکنان وقت ندارند.
اگر برای اینکه ارباب رجوع تکریم کنند خوب یک نیروی نظارتی غیر روحانی می گذاشتید.نه اینکه یک روحانی مرتب انجا باشد صرف نگاه کردن انها.
برای رفع شبهه وسوالات هم کارکنان.اکثر کارکنان حوصله و وقت اینها را ندارند وبعضا اعتقاد واخلاق خود را تثبیت کردند بعضا باسابقه هستند.
روحانی بیکار وبدون برنامه بعدازمدتی بی انگیزه می شود واحساس پوچی می کند.باید تاملی شود
مشاور
۰۶:۰۸ ۲۸ اسفند ۱۴۰۰
لطفا چند روزی خودتان بیایید در کلانتری ها از ۷صبح تا ۲ بنشینید تا بیشتر ارزش این طرح بدانید از پشت ان جایگاه ور آن سمت بله این طرح ارزشی است ولی وقتی امدید دروسط میدان کلانتری بدون جایگاه وشخصیتی وعزتی نشستید انهم بدون مکان خاص وبرنامه خاص وسر بار این وآن والاف و....ان موقعه بگید طرح با ارزشی است.بعدکه مثل شخص عادی شدید درکلانتری وجذب فضای کلانتری شدید بگید طرح خوبی است.تشکر
ناشناس
۰۶:۰۰ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰
لطفا بااین طرح ها دیدگاه مردم وکارکنان را به نظام خصوصا روحانیت بدبین نکنید.
یک روحانی اگر دخالتی هم بخواهد در نوع برخورد کادر درکلانتری داشته باشد چون روحانی جایگاهی ندارد وسمتی ندارد حرف اورا گوش نمی دهند تازه باعث بی حرمتی به روحانیت می شود وحرمت آن را نگه نمی دارند وروحانی هم بخاطر اینکه وجه اش خراب نشود مجبورا چه بسا کوتاه می اید وچندین مشکل دیگر که ۱۰۰درصد به مرور زمان برای خود ما روحانیون طرح ایجاد می شود مثل عادی سازی روحانیت درکلانتری ها و...............‌.
ناشناس
۰۵:۵۲ ۱۵ اسفند ۱۴۰۰
تا حالا شده از وضع بد معیشت کارکنان حرفی زده شود هم تذکر و... اگر یک نیرو از لحاظ مالی مشکل نداشته باشد بیشتر بر اعصاب خود مسلط است به فکر معیشت سخت کارکنان باشید.
درست
۲۰:۴۹ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
وقتی مشاور مذهبی خودش ارامش روانی وروحی در کلانتری ندارد چطور ارامش روانی وروحی دهد انهم بخاطر عدم حفظ حرمت وجایگاه خودش واینکه اصلا حق دخالت درامور پرونده ها راندارد وبعضا گفته می شود حاج اقا شما فقط نماز تان بخوان بروید وکارشما اینها نیست ودخالت نکنید وکارشما فقط نماز است ونمی دانیم از ازصبح تا ۲ شما چکارمی کنید؟
یاعلی مدد
۲۰:۲۲ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
اقای شعبانعلی عزیز.
فقط خودتان یک هفته در کلانتری شهردیگری باشید که شما را نشناسند وبعد اینطور بفرمایید.
این خبرها هم که می فرماییدنیست.
روحانی جوان وارد کلانتری می شود بدون برنامه خاصی بعدازمدتی احساس بیکاری میکند و.........
ازپشت میز نشستن راحت می شود اینطور سخن گفت.