سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه و گسترش صنعت و معدن در ناحیه صنعتی نصرت آباد سیستان و بلوچستان

همزمان با دهه مبارک فجر و با هدف تسریع آهنگ توسعه و گسترش ناحیه صنعتی نصرت آباد، اولین واحد از " مجتمع فرآوری مس و کاتد گیتی مهر روشنا " با حضور استاندار سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان ؛  همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و با هدف تسریع آهنگ توسعه و گسترش صنعت و معدن در ناحیه صنعتی نصرت آباد با حضور حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان، سردار کرمی فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جنوب شرق کشور، اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش، میرجاوه، کورین و نصرت آباد و نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تعدادی از مقامات و مدیران استانی و معتمدان محلی اولین واحد از "مجتمع فرآوری مس و کاتد گیتی مهر روشنا " با سرمایه گذاری ۱۰۰میلیارد تومان و اشتغال زایی ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۸۰ نفر غیر مستقیم توسط بخش خصوصی در زمینی به گستره ۵۱۸۱۰ متر مربع به بهره برداری رسید.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: آهنگ توسعه و گسترش همه جانبه و زدودن چهره محرومیت از پهنه این استان با تکیه بر طرح‌های تولیدی، صنعتی و معدنی و جذب و حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی باید از وضعیت فعلی شتاب بیشتری پیدا نماید.

خیابانی گفت:  شرط تحقق این هدف مهم آن است که هر روز شاهد کلنگ زنی‌ها و بهره برداری از طرح‌های متعدد بر اساس پتانسیل‌های منطقه‌ای در استان باشیم و در این راستا بایست از ظرفیت‌های سرمایه گذاران، خیرین، گروه‌های جهادی و توافق نامه‌های دو یا چند جانبه استفاده شود.

او می گوید: استان سیستان و بلوچستان دارای رنگین کمانی از معادن متنوع است که باید با جذب سرمایه گذاران در احداث، بهره برداری و ایجاد اشتغال پایدار و محرومیت زدایی و در نهایت کسب منافع اقتصادی و اجتماعی برای مردم منطقه و استان تلاش شود.

به گفته او  جلوگیری از خام فروشی و احداث کارخانه‌ها و صنایع فرآوری معدنی در جوار معادن نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا تولید با ارزش افزوده بالاتری حاصل شود.

استاندار سیستان و بلوچستان  گفت: پیام روشن استاندار به عنوان مقام عالی اجرایی استان به سرمایه گذاران، حمایت، پشتیبانی از آنان و امنیت پایدار در استان است و بهره برداری از طرح صنعتی و معدنی امروز به عنوان چشم انداز و الگویی موفق برای ورود سرمایه گذاران به بخش‌ها و ظرفیت‌های تولیدی، صنعتی و معدنی استان است.

مدرس خیابانی در بخش پایانی سخنانش گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان جهت تربیت نیروی کار ماهر در کنار مرتفع شدن برخی مشکلات زیر ساختی مجتمع فرآوری مس و کاتد گیتی مهر روشنا و دیگر واحد‌های تولیدی مستقر در ناحیه صنعتی نصرت آباد نیز بایست در سریع‌ترین زمان ممکن توسط دستگاه‌های متولی انجام گیرد و در نهایت آثار مثبت و عواید حاصل از طرح‌های این چنینی در زندگی شهروندان و منطقه نمایان شود.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای بر اساس طرح آمایش صنعتی استان از سالیان گذشته در دستور کار این شرکت قرار گرفته و انعقاد ۱۲ قرارداد و اقدامات مختلف زیر ساختی در ناحیه صنعتی نصرت آباد در راستای همین هدف بوده است.

به گفته علیرضا راشکی  بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از واحد تولیدی " اطلس کانی آریا " در جهت مرتفع شدن برخی مشکلات و تسریع در اخذ مجوز‌های بهره برداری، کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی واحد تولیدی " تفتان پالایش منطقه آزاد چابهار" نیز از دیگر برنامه‌های حضور ایشان در ناحیه صنعتی نصرت آباد می‌باشد.

 ناحیه صنعتی نصرت آباد با مساحت ۵۰ هکتار و فاز عملیاتی ۳۵ هکتار در کیلومتر ۲محور نصرت آباد - بم قرار دارد و واحد‌های تولیدی اطلس کانی آریا و تفتان پالایش منطقه آزاد چابهار به ترتیب در گستره ۵ و ۳ هکتار با دارا بودن عیار و حجم بالای ذخایر معدنی در زمینه فرآوری و تولید کنسانتره منگنز و کرومیت مجوز فعالیت در این ناحیه صنعتی را اخذ نموده اند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.