سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمک فراموشی به مغز در یادگیری!

مطالعات جدید نشان می‌دهند فراموشی می‌تواند در یادگیری به مغز کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان - بسیاری از مردم از فراموشی مکرر رنج می‌برند؛ اما نمی‌دانند که ممکن است فواید مهمی داشته باشد. زیرا یک مطالعه جدید نشان داده است که فراموشی نوعی یادگیری است که به دسترسی به اطلاعات مهمتر کمک می‌کند.

کارشناسان کالج ترینیتی دوبلین و دانشگاه تورنتو اعلام کرده اند که خاطرات "از دست رفته" ناپدید نمی‌شوند؛ اما دسترسی به آن‌ها ممکن نیست.

آن‌ها توضیح می‌دهند که این خاطرات به طور دائم در نورون‌ها ذخیره می‌شوند، جایی که مغز تصمیم می‌گیرد برخی از آن‌ها را برای دسترسی به آن نگه دارد و بقیه را نادیده بگیرید.

این مطالعه توسط توماس رایان، عصب شناس از کالج ترینیتی دوبلین و پل فرانکلند از دانشگاه تورنتو انجام شده است.

دکتر رایان گفت: خاطرات در گروه‌هایی از نورون‌ها به نام سلول‌های انگرام ذخیره می‌شوند و یادآوری موفقیت آمیز شامل فعال سازی مجدد این گروه ها است.

رایان توضیح داد که پسوند منطقی این است که فراموشی به معنای عدم توانایی در فعال کردن مجدد سلول‌های Engram است؛ اما خاطره‌ها وجود دارند. اگر ترکیب‌های خاص را نتوان فعال کرد، نمی‌توان آن‌ها را به خاطر آورد و گویی خاطره‌ها در یک صندوق ذخیره شده اند که کد باز کردن قفل آن را نمی‌توان به خاطر آورد.

فراموشی عبارت است از عدم یادآوری اطلاعات، مهارت‌ها و تجربیاتی که فرد تجربه کرده است. فراموشی یک پدیده طبیعی است که برای همه انسان‌ها اتفاق می‌افتد؛ اما ممکن است در هنگام ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند آلزایمر یا پس از آسیب مغزی و یا شوک عاطفی به یک بیماری تبدیل شود.


بیشتر بخوانید


منبع: اخبار الیوم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
یعنی مغز کل چیزایی که از روز تولد شنیده و دیده و لمس کرده ذخیره کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟