باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - فرهاد باقر پور در بازدید از طرحهای مسکن شهری نشاط شیراز بر لزوم تامین مسکن به عنوان سرپناه مطمین و پایدار خانوارهای شهری و روستایی تاکید کرد.
به گفته او، افزایش وام ساخت مسکن روستایی از صد میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان در جلسه شورای عالی مسکن مطرح شده است و رئیس جمهوری با این افزایش وام موافقت کردند و پیشنهاد سود ۵ درصد برای اعطای این تسهیلات در نظر گرفته شده است.
معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استانهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: شورای پول و اعتبار برای پرداخت وام ساخت مسکن در حال بررسی موضوع است تا بانک مرکزی آن را با کمترین سود ممکن به بانکهای عامل ابلاغ کند.
برخی از بانکها برای پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی اعلام آمادگی کرده اند.بانکهای ملی، سپه، تجارت، ملت، مسکن، کشاورزی، صادرات، پست بانک و بانک رفاه بانکهای عامل هستند که تاکنون برای پرداخت وام ساخت مسکن روستایی مشخص شده اند و با تصویب نهایی و اجرای این مصوبه قطعا تحول جدی در حوزه مسکن روستایی بوجود خواهد آمد.
اقساط وام ۲۰۰ میلیون تومانی روستاییان یک میلیون و چهارصد هزار تومان خواهد شد، بانکهای عامل سراسر کشور برای پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومان ارزانقیمت باید آماده باشند تا با تصویب نهایی و ابلاغ این مصوبه شتاب گیرد.
باقر پور همچنین ضمن اعلام آمادگی بنیاد مسکن برای احداث سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی، گفت: بر اساس برنامه تنظیمی دولت سیزدهم سالیانه یک میلیون مسکن در سطح کشور ساخته میشود که از این میزان ۲۰۰ هزار واحد در روستاها و ۸۰۰ هزار واحد در شهرهای کشور است.
در حال حاضر بیش از ۱۵۷ هزار واحد در روستاهای کشور و بیش از ۵۴هزار واحد مسکونی در شهرهای کشور در حال ساخت است. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در صدد است که علاوه بر ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در روستاها ۲۰۰ هزار واحد مسکونی نیز در شهرهای کشور بسازد.
به گفته عطا الله زمانی؛ ۲ هزار و ۲۹۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای اجرای طرحهای نهضت ملی مسکن در این شهرستانها اختصاص یافته است، ۷ هزار و ۶۶۵ میلیارد ریال نیز از محل خود یاری و آورده متقاضیان در این طرحها هزینه میشود. تعداد خانوار بهرهمند از طرحهای نهضت ملی مسکن در این شهرستانها یک هزار و ۵۳۳ خانوار است.
افتتاح و بهره برداری از یک هزار و ۹۱۸ طرح بهسازی و بازسازی مسکن روستایی و شهری آسیب دیده از حوادث طبیعی همزمان با دهه فجر امسال انجام شده، این واحدهای مسکونی با بهره گیری از ۱۱ هزار و ۲۴۵ میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال آورده افراد و تسهیلات کم بهره بنیاد مسکن بهسازی و بازسازی شده است.
۵ هزار و ۶۲۲ میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال از این اعتبارات از محل تسهیلات کم بهره بنیاد مسکن و به همین میزان نیز از محل آورده متقاضیان برای بهسازی و بازسازی واحدهای یاد شده هزینه شده.
انتهای پیام/
کسی که در این ماه مبارک رمضان توفیق احسان ندارد ، خدا عاقبتش را بخیر کناد.
این طرح رو از 28مهر ماه گفتن ولی هنوز ابلاغ نشده ..
فقط دارن با اعصاب مردم بازی میکنن
چرا فکری به حال مردمی که پارسال وام ۵۰ تومنی گرفتن و خونه نیمه کار رها شده نمیکنن
از کجا بیاریم تکمیلش کنیم.
قسط آخر وام رو نگرفتم وخونه رو رها کردم.
بنیاد مسکن با یه تبصره وام های ۵۰ تومنی رو که هنوز دریجانر جریانن رو مشمول این وامجدید بکنه
مگه سیاست بنیاد خونه ساختن نیست
اینکه یه خونه بره تازیر سقف و سالها مخروبه بمونه جای افتخار داره؟؟؟
والله والله قسم هزینه ساخت تو روستا از شهر کمتر نیست
بیش از هزاران خونه متروکه شدن بخاطر عدم تامین مالی.
مصالح ۱۰برابر شده خب وامشون رو هم افزایش بدین