سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قانونی که از آن بی‌خبرید و ممکن است جریمه میلیونی شوید!

رئیس پلیس راهور در خصوص تخلف برخی از مأموران مبنی بر عدم تحویل خودرو به مالک حین حمل با جرثقیل به پارکینگ نکاتی را یادآور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  برای بسیاری از شهروندان و مالکان خودرو این اتفاق رخ داده که اتومبیل آن‌ها به دلایل مختلفی مانند سد معبر، توقف در محدود پارک ممنوع، پارک دوبل و ... با جرثقیل حمل و به پارکینگ منتقل شده است.

توقیف خودرو توسط پلیس راهور بر اساس ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی صورت می‌گیرد که در آن آمده است؛ "در مواردی که طبق این قانون انتقال وسیله‌نقلیه ضرورت داشته باشد، وسیله‌نقلیه با استفاده از وسایل مطمئنه که برای این کار معمول است، حسب مورد به نزدیک‌ترین توقفگاه یا مقر انتظامی یا راهنمایی و رانندگی مربوط یا تعمیرگاه انتقال می‌یابد. هزینه‌های حمل و نقل و توقف وسیله‌نقلیه که توسط بخش خصوصی وصول می‌شود حسب مورد به عهده متخلف، مالک، متصرف یا قائم‌مقام قانونی آن‌ها خواهد بود. هزینه‌های یاد شده برابر تعرفه‌هایی است که به پیشنهاد وزارت کشور به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید. ".


بیشتربخوانید


اما این قانون یک تبصره مهم دارد که بسیاری از شهروندان از آن بی‌خبرند و متأسفانه تعدادی از مأموران راهنمایی و رانندگی هم نسبت به اجرای آن بی‌اعتنا هستند!

تبصره دو این قانون می‌گوید: "در تمام موارد اگر قبل از حمل یا در حین حمل خودرو، مالک آن حاضر شود و تقاضای تحویل خودرو را کند، مأموران مکلفند ضمن صدور قبض جریمه، خودرو را به وی تحویل کنند. "

در همین رابطه با سردار سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهور گفتگو کردیم؛ وی درباره تخلف برخی از مأموران مبنی بر عدم تحویل خودرو به مالک با وجود حضور آن‌ها حین یا قبل از انتقال خودرو اظهار کرد: این کار تخلف است؛ قانون، قانون است و هر چه قانون گفته باید اجرا شود، زیرا در قانون صراحت دارد که در صورت حضور مالک، باید وی اعمال قانون شود و نباید خودرو منتقل شود مگر اینکه دستور قضائی، توقیف داشته یا مسروقه باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که بعضاً علت انتقال وسیله‌نقلیه به پارکینگ با جرثقیل، صدور قبض توسط مأموران عنوان می‌شود، گفت: در این صورت قبض نیز در صورت صدور باید باطل شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
قانون فقط برای ماشینهای پارک شده نوشتن به متخلفین در ورود ممنوع ها و بزرگراهها و موتوری هایی که خلاف میکنند کاری ندارند.
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
، میگن دستور ماشین بره پارکینگ
ناشناس
۱۷:۳۰ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
تو کشور ما این مشکلات به چشم نمیاد فقط بالاکشیدن اموال این ملت توسط مسوولان هست که بعد ارتکاب جرم میگن این از ما نبوده و مفسد فی الارض بوده. خدایا شکرت
امید
۱۶:۰۳ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
متاسفانه یک بار خودرو من رو بصورت غیر اصولی حمل کردند که به سپر و جلوبندی آسیب رسید.
ناشناس
۱۵:۵۴ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
متاسفانه در مواردی اینها مامور نیستند پیمانکاراند موردی بود من فرزندم مریض بود برداشتم بغلم رسوندن درمانگاه خانمم پشت سرم یه پسرم تو ماشین بود درب ماشین هم باز بود شیشه ها پایین بود سریع برگشتم ماشنو جابجا کنم دم درب پسرم رسید بابا منو انداختند پایید ماشینو میبرند کل ماجرا دو دقیقه نکشید در اون شرایط بدروحی عز التماس کردم روی کثیف مثلا مامور را عرق شورشور می‌ریخت تابستون میبوسیدم با آرنج زد صورتم ولکن نبود یک نفر به دادم رسید گفت شما نمیتوانید ببرید حق ندارید گفت اگر ببرید با من طرفید چون صاحبش اینجاست بدهید بخودش جریمه کنید نهایتش .اونا مامور راهنمایی هم نبودندپیمان کار بودند من همان آدم را دیدم که بعد از اون ماجرا ماشین کسی رو میبرد آنطرف پول گرفتند آزاد کردند اصلا لباس شخصی دارند در اسلام شهر همینطوری هست البته من دوساله در کرج زندگی میکنم. لطفا برای مردم اطلاع رسانی کنید از مردم باج نگیرند
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
دلت خوشه چقدر اطلاع رسانی بابا . همه جای کار میلنگه
ناشناس
۲۱:۴۹ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
چه داستان طولانی ساختی !
ناشناس
۱۵:۱۲ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
متاسفانه آن "بخش خصوصی" که ماشین را به پارکینگ می برد همان فامیل افسر محترم است.
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
خودشون با حضور مالک بشین اونور سرباز همراهش شو تا پارکینگ میکنند ای هی
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
میشه ترجمه کنی چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟