سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه بازیابی پیام‌های متنی حذف شده در اندروید

در مطلب زیر راه‌های موجود برای وقتی که به طور تصادفی پیامک مهمی را در تلفن اندرویدی خود حذف کردید را به شما نشان خواهیم داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - بسته به اینکه آیا قبل از پاک شدن پیام‌های خود بک آپ گوشی را ایجاد کرده اید یا خیر، دو گزینه برای انجام بازیابی دارید.

اگر قبل از از دست دادن پیام‌های خود یک نسخه پشتیبان از Google Drive تهیه کرده‌اید، به سادگی نسخه پشتیبان را بازیابی کنید و همه پیام‌های SMS و MMS شما برمی‌گردند. هشدار می‌دهیم که این شامل بازنشانی کارخانه‌ای است، اما به هر حال بازنشانی برای بهینه سازی کارایی گوشی شما خوب است.


بیشتربخوانید


در صورتی که فراموش کردید یک نسخه پشتیبان تهیه کنید، همه امید‌ها هنوز از بین نمی‌روند. چندین برنامه بازیابی پیام اندروید وجود دارد و می‌توانید از یک یا چند مورد از این برنامه‌ها برای بازیابی پیام‌های متنی خود استفاده کنید. توجه: مراحل دقیقی که باید دنبال کنید بسته به دستگاهی که استفاده می‌کنید متفاوت است. این راهنما یک ایده کلی از مراحلی که باید دنبال کنید به شما می‌دهد.

بازیابی پیام‌های متنی حذف شده با یک نسخه پشتیبان

اگر پشتیبان‌گیری Google Drive را در تلفن اندروید خود فعال کرده‌اید، می‌توانید نسخه پشتیبان خود را برای بازیابی پیام‌های متنی حذف شده بازیابی کنید.

نکته اصلی در استفاده از این روش این است که برای بازیابی نسخه پشتیبان خود، باید گوشی را به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنید. این بدان معناست که شما باید تمام محتوای گوشی خود را پاک کنید تا بتوانید پیام‌های متنی از دست رفته خود را بازیابی کنید. اگر این روش را انتخاب کردید، از فایل‌های مهم گوشی اندروید نسخه پشتیبان تهیه کنید.
سپس، با راه‌اندازی برنامه تنظیمات بر روی تلفن خود، فرآیند بازنشانی را شروع کنید. در تنظیمات، در پایین، روی «System» ضربه بزنید.

در صفحه «System»، روی «Reset Options» ضربه بزنید.

در صفحه «Reset Options»، روی «Erase All Data (Factory Reset)» ضربه بزنید.

اخطار: مطمئن شوید که با پاک شدن تمام داده‌های فعلی گوشی خود مشکلی ندارید.
دستورالعمل‌های روی صفحه را دنبال کنید تا بازنشانی تلفن خود را تمام کنید. وقتی این کار انجام شد، شروع به تنظیم گوشی خود از ابتدا کنید.

وقتی تلفن از شما می‌خواهد با حساب Google وارد شوید، حسابی را که برای تهیه نسخه پشتیبان از تلفن خود استفاده کرده‌اید انتخاب کنید. به این ترتیب به نسخه پشتیبان Google Drive خود دسترسی خواهید داشت.
سپس، گزینه بازیابی اطلاعات خود را از یک نسخه پشتیبان انتخاب کنید، نسخه پشتیبان Google Drive خود را انتخاب کنید و گزینه «SMS Messages» را فعال کنید.

تلفن شما شروع به بارگیری محتویات از نسخه پشتیبان شما می‌کند و وقتی همه این کار‌ها انجام شد، باید تمام پیام‌های خود را در تلفن خود بازیابی کنید.

بازیابی پیامک‌های حذف شده بدون پشتیبان
در صورتی که قبل از از دست دادن پیام‌های خود نسخه پشتیبان تهیه نکرده اید، می‌توانید از یکی از چند برنامه بازیابی اطلاعات اندروید موجود برای بازیابی پیام‌های خود استفاده کنید.

یکی از برنامه‌هایی که می‌توانید استفاده کنید Dr. Fone Android Data Recovery و دیگری PhoneRescue است. تقریباً همه این برنامه‌ها تقریباً به یک شکل کار می‌کنند. آن‌ها گوشی شما را اسکن می‌کنند تا ردی از پیام‌های گم شده را پیدا کنند و سپس به شما اجازه می‌دهند تا به صورت انتخابی آن پیام‌ها را در تلفن خود بازیابی کنید.

به خاطر داشته باشید که هیچ تضمینی وجود ندارد که پیام‌های متنی شما با این برنامه‌ها بازیابی شوند و همچنین می‌توانند بسیار گران باشند. اما از آنجایی که شما یک نسخه پشتیبان ندارید، متأسفانه این گزینه برای شما باقی مانده است.

اگر از تهیه نسخه پشتیبان از تلفن خود پشیمان هستید، باید همین حالا این گزینه را فعال کنید تا در آینده از دست دادن اطلاعات بیشتر جلوگیری کنید. راه اندازی یک پشتیبان خودکار گوگل درایو دشوار نیست و تنها به چند ضربه نیاز دارد.

برای انجام این کار، ابتدا اپلیکیشن Settings را روی گوشی خود راه اندازی کنید. در برنامه، روی گزینه System ضربه بزنید
در صفحه «System»، روی «Backup» ضربه بزنید.

در گوشه پایین سمت راست، روی «Turn On» ضربه بزنید تا پشتیبان‌گیری Google Drive در تلفنتان فعال شود.
دستورالعمل‌های روی صفحه را دنبال کنید، سپس Google Drive به طور منظم از محتویات تلفن شما نسخه پشتیبان تهیه می‌کند. بعداً، هنگامی که به پیامک، MMS و سایر داده‌های حذف شده خود نیاز دارید، این نسخه‌های پشتیبان را در تلفن خود بازیابی کنید.

منبع: نبض فناوری

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.