سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

روزانه ۱۴۰۰ تن مرغ در تهران مصرف می‌شود

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی از نیاز روزانه ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تن مرغ گرم در تهران خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - یوسفی گفت:  روزانه ۶ هزار تن مرغ آماده به طبخ، نیاز کل کشور است که ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تن آن در تهران مصرف می شود.

طبق گفته مسئولان، روزانه ۷ هزار تا ۷ هزار و ۵۰۰ تن مرغ زنده عرضه می شود که ۶ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰ تن مرغ گرم از آن بدست می آید. 

به گفته یوسفی با توجه به شرایط مساعد عرضه، قیمت هر کیلو مرغ زنده ۵ تا ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب است، هر کیلو مرغ گرم بسته به مناطق مختلف به نرخ ۲۵ تا ۳۲ هزار تومان عرضه می شود.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: با توجه به ذخایر مرغ منجمد، قیمت مرغ در ایام‌پایانی سال نوسان چندانی ندارد.

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت هر کیلو مرغ ۲۹ تا ۳۱ هزار تومان، ران مرغ ۲۹ هزار تومان، سینه با کتف ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان و فیله مرغ ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان است . طبق وعده وزیر جهاد انتظار می رود هرچه سریع تر قیمت مصوب مرغ قطعه بندی هم اعلام شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۴ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
نترس و مصرف گوشتم بگو