سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهو پیچ تولیدی مرودشت در راه صادرات

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از تولید ۷۰ تن کاهو پیچ رقم وینتر در یک فضای گلخانه‌ای ۱۴ هزار متری در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - منصور امیریان گفت: این محصول با رعایت استاندار‌های صادراتی تولید شده است و کاهوی تولیدی به کشور قطر و سایرکشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: کاهو با توجه به دما و شرایط آب و هوایی باید به مدت ۸۵ تا ۹۰ روز پس از کاشت در مزرعه باقی بماند تا به وزن مناسب برسد.

او گفت: محصول تولیدی در این گلخانه به صورت نشایی کشت شده است و پس از ۷۵ روز به مرحله برداشت رسیده است.

امیریان گفت: این محصول قابل رقابت با سایر محصولات گلخانه‌ای است و بازده اقتصادی بسیار خوبی نیز دارد.

او گفت: مقاومت کاهو نسبت به سرما و تغییرات دمایی بسیار بالا بوده و مناسب کشت در فصول پائیز و زمستان است و می‌توان این محصول را یک محصول استراتژیک و صادراتی قلمداد کرد.

کاهو منبع خوبی از ویتامین‌های A، K و پتاسیم است که برگ‌های سبز تیره بیشترین ویتامین A را در خود جای داده اند، همچنین مقادیر زیادی فیبر غذایی پروتئین و مقدار ناچیزی چربی دارد.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.