سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخراج کارمندان عرب رسانه آلمانی به دلیل حمایت از غزه

مؤسسه رسانه‌ای دویچه وله پنج کارمند عرب را به سبب حمایت از ساکنان محله شیخ جراح در قدس اشغالی و انتقاد از آزادی بیان در اروپا، برکنار کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - در حالی که کشور‌های اروپایی از جمله آلمان مدعی آزادی بیان هستند، مؤسسه رسانه‌ای دویچه وله پنج کارمند عرب را به سبب انتشار برخی پیام‌ها در شبکه‌های مجازی از جمله حمایت از محله شیخ جراح در قدس اشغالی و انتقاد از آزادی بیان در اروپا، برکنار کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی القدس العربی، پیامد‌های برکناری پنج روزنامه نگار عرب و فلسطینی و معرفی هشت نفر دیگر برای تحقیقات در آلمان ادامه دارد. شبکه دویچه وله نتایج تحقیقات درباره پنج کارمند عرب را منتشر و با متهم کردن این افراد به یهودی ستیزی، آن‌ها را از کار برکنار کرد. در پی این اقدام، ناصر شروف، مدیر بخش عربی این شبکه از سمت خود استعفا داد.

از سوی دیگر، روزنامه اینترنتی رأی الیوم نوشت مرام سالم و فرح مرقه روزنامه نگاران فلسطینی و اردنی اعلام کردند شبکه تلویزیونی دویچه وله پس از گذشت دو ماه از متهم کردن آن‌ها به «یهودی ستیزی و اسرائیل ستیزی»، حکم اخراجشان را به آن‌ها اعلام کرد.

فرح مرقه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت بدون هیچ گونه توضیحی درباره علل اخراجش یا تحویل نتایج تحقیق به او، از کار برکنار شده است.

از سوی دیگر، مرام سالم نیز نوشت پس از آنکه یک روزنامه نگار آلمانی من و برخی از دیگر همکارانم را به سبب انتشار برخی پیام‌ها در فیسبوک، به یهودی ستیزی و اسرائیل ستیزی متهم کرد، به من گفته شد که از کار اخراج شده ام. مرام سالم تأکید کرد پیام‌های وی هیچ محتوایی درباره یهودی ستیزی نداشته است و حتی در آن‌ها نامی از اسرائیل نبرده: بلکه صرفا درباره آزادی بیان در اروپا نگاشته است.

اداره شبکه دویچه وله بر پایبندی به تقویت روابط با اسرائیل و افزایش شمار کارمندان این شبکه در اسرائیل (فلسطین اشغالی) برای تقویت انتقال تصاویر و حوادث و خودداری از انتخاب مهمانانی که از اسرائیل انتقاد می‌کنند، تأکید کرد.

در همین راستا، سندیکای نویسندگان مطبوعات لبنان با انتشار بیانیه ای، تصمیم ظالمانه و برکناری روزنامه نگاران از کار به بهانه واهی و مشکوک را محکوم کرد و افزود این موضوع نشان می‌دهد مؤسسه دویچه وله به طور کامل در گروی لابی صهیونیست هاست و کورکورانه گوش به فرمان این لابی است.  ادعای یهودی ستیزی روزنامه نگاران مذکور ادعای باطلی است و تصمیم مؤسسه آلمانی دویچه وله، بدون هیچ نوع دمکراسی، شفافیت و انصاف اتخاذ شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.