باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - امیکرون کودکان را نیز تهدید میکند و در پیک ششم، کودکان بیشتری نسبت به گذشته به کرونا مبتلا میشوند.
هرچند امیکرون نسبت به سویههای قبلی شدت درگیری کمتری دارد، اما نباید غافل شد و باید به فکر افراد کم سن و سال که واکسینه نشده اند باشیم.
نمکین متخصص اطفال میگوید: در این سویه همه گروهها درگیر میشوند، اما بیشتر مراجعات مربوط به سنین زیر ۵ سال است.
او میگوید: علائم بالینی این کودکان نیز تب، آبریزش بینی و گلودرد است.
نمکین متخصص اطفال میگوید: بیماران به طور خودسرانه آنتی بیوتیک مصرف نکنند و به پزشک نیز برای تجویز اصرار نکنند؛ زیرا کرونا عفونت ویروسی است و باید دوره خود را بگذراند.
او میگوید: کنترل طب، بخور و مصرف مایعات از جمله درمانهای حمایتی محسوب میشود.
بیشتر بخوانید
همچنان متخصصان و پزشکان معتقدند واکسیناسیون گسترده و بالای ۷۰ درصد میتواند از شدت ابتلا و عوارض بیماری کرونا و سویه امیکرون جلوگیری کند.
۱۶ درصد مبتلایان به امیکرون استان در یک ماه گذشته مربوط به گروه سنی کمتر از ۲۰ سال بوده است.
مهدکودک ها و مدارس، کانون های اصلی شیوع کرونا
موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: با تصمیماتی که گرفته شد و همچنین پس از تبلیغات، کنترلهایی از سوی مردم صورت گرفت و تجمعات کاهش پیدا کرد.
او گفت: کانونهای اصلی که موجب انتشار کرونا میشدند مهدکودکها و مدارس بودند که منجر به افزایش آمارها شده بودند و با اعمال محدودیتها به ویژه در خصوص مدارس شاهد کاهش آمار مبتلایان هستیم.
موسوی میرزایی گفت: نباید فراموش کنیم که هنوز در پیک کرونا هستیم و کاهش آمارها نباید باعث شود که مردم عادی انگاری کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: باید این موضوع را مد نظر قرار داد که هرگاه آمارها افزایش پیدا میکند با یک فاصله یک تا دو هفتهای میزان بستریها افزایش مییابد و با یک فاصله دیگر میزان فوتیها افزایش پیدا میکند.
به گفته او فوتیهای چند روز گذشته بیشتر افراد مسن و کسانی بودند که دُز سوم واکسن را دریافت نکرده بودند.
موسوی میرزایی از مردم خواست تزریق دُز سوم واکسن کرونا را جدی بگیرند.
انتهای پیام/ ر