سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی ناجا:

پلیس در لحظه درگیری برای استفاده از اسلحه باید ۱۸ شرط را بسنجد

حاجیان گفت: پس از استفاده اسلحه مامور پلیس درگیر رسیدگی‌های قضایی می‌شود و این موارد باعث درگیری ذهنی و کاهش قدرت ریسک عملیات می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار حاجیان گفت: برای حمل و استفاده از سلاح ۱۷ ماده در سال ۱۳۸۰ مصوب شد که این تمهیدات برای بیست سال پیش بوده است.

به گفته سخنگوی ناجا ۱۸ شرط از جمله آموزش استفاده از اسلحه، سلامت روانی مامور باید رعایت شود و در صورت برقراری مامور می‌تواند از اسلحه خود استفاده کند.

او گفت: در ماده ۳، ۱۰ شرط و در ماده ۶ نیز ۶ شرط باید رعایت شود که این باعث کاهش قدرت عملیاتی مامورین پلیس می‌شود و این موارد تنها ماهیت قانونی استفاده از سلاح و حمل آن است.

‌۱۴ بهمن در یک درگیری با اراذل و اوباش در روستای بیدزرد سرهنگ دوم علی اکبر رنجبر براثر ضربه سلاح سرد از ناحیه گردن مجروح و در اثر خونریزی شدید به شهادت رسید.

۱۸ شرط به کارگیری سلاح توسط مامورین انتظامی به شرح ذیل است:

ماده ۱ - مأمورین مسلح موضوع این قانون که به منظور استقرار نظم و امنیت و جلوگیری از فرار متهم یا مجرم و یا در مقام ضابط قوه قضائیه بهتفتیش، تحقیق و کشف جرائم و اجرای احکام قضائی و یا سایر مأموریتهای محوله، مجاز به حمل و بکارگیری سلاح میباشند موظفند به هنگام بکارگیری سلاح در موارد ضروری کلیه ضوابط و مقررات این قانون را رعایت نمایند.

تبصره - مأمورین مسلح وزارت اطلاعات در اجرای وظایف محوله قانونی، در مورد

بکارگیری سلاح مشمول این قانون است.

ماده ۲ - مأمورین مسلح موضوع این قانون باید شرایط زیر را داشته باشند:

۱ - سلامت جسمانی و روانی متناسب با مأموریت محوله.

۲ - داشتن آموزشهای لازم در راستای مأموریتهای محوله.

۳ - تسلط کامل در بکارگیری سلاحی که در اختیار آنها گذارده میشود.

۴ - آشنایی کامل به قانون و مقررات مربوط به بکارگیری سلاح.

ماده ۳ - مأمورین انتظامی در موارد زیر حق بکارگیری سلاح را دارند:

۱ - برای دفاع از خود در برابر کسی که با سلاح سرد یا گرم به آنان حمله نماید.

۲ - برای دفاع از خود در برابر یک یا جند نفر که بدون سلاح حمله میآورند، ولی اوضاع و احوال طوری باشد که بدون بکارگیری سلاح مدافعهشخصی امکان نداشته باشد.

۳ - در صورتی که مأمورین مذکور مشاهده کنند که یک یا چند نفر مورد حمله واقع شده و جان آنان در خطر است.

۴ - برای دستگیری سارق و قاطعالطریق و کسی که اقدام به ترور و یا تخریب و یا انفجار نموده و در حال فرار باشد.

۵ - در موردی که شخص بازداشت شده یا زندانی از بازداشتگاه یا زندان و یا در حال انتقال فرار نماید، از اقدامات دیگر برای دستگیری و یا توقیفوی استفاده کرده و ثمری نبخشیده باشد.

تبصره - آییننامه اجرایی این بند توسط وزارتخانههای کشور و دادگستری تهیه و پس از تصویب هیأت وزیران به اجرا گذاشته خواهد شد.

۶ - برای حفظ اماکن انتظامی (مقر نیروهای انتظامی از قبیل مرکز فرماندهی، ستاد، پاسگاه، پایگاه، انبار سلاح یا مهمات و مرکز آموزشی

۷ - برای حفظ سلاحی که جهت انجام مأموریت در اختیار آنان است.

۸ - برای حفظ اماکن طبقهبندی شده بویژه اماکن حیاتی و حساس در مقابل هر گونه هجوم و حمله جهت ترور، تخریب، آتشسوزی، غارت اسنادو اموال، گروگانگیری و اشغال.

۹ - برای جلوگیری و مقابله با اشخاصی که از مرزهای غیر مجاز قصد ورود و یا خروج را داشته و به اخطار مأمورین مرزبانی توجه نمینمایند.

۱۰ - برای حفظ تأسیسات، تجهیزات و اماکن نظامی و انتظامی و امنیتی.

تبصره ۱ - در موارد فوق در صورت اقتضای شرایط، اخطار قبلی الزامی است.

تبصره ۲ - نیروهای مسلح در مواردی که در چهارچوب بندهای مذکور مأموریت داشته باشند، مجاز به استفاده از سلاح میباشند.

تبصره ۳ - مأمورین مسلح در کلیه موارد مندرج در این قانون در صورتی مجازند از سلاح استفاده نمایند که اولا" چارهای جز بکارگیری سلاحنداشته باشند، ثانیاً در صورت امکان مراتب:

الف - تیر هوائی

ب - تیراندازی کمر به پائین

ج - تیراندازی کمر به بالا
را رعایت نمایند.

ماده ۴ - مأمورین انتظامی برای اعاده نظم و کنترل راهپیمائیهای غیر قانونی، فرو نشاندن شورش و بلوا و ناآرامیهایی که بدون بکارگیری سلاحمهار آنها امکانپذیر نباشد، حق بکارگیری سلاح را به دستور فرمانده عملیات، در صورت تحقق شرایط زیر دارند:

الف - قبلا" از وسایل دیگری مطابق مقررات استفاده شده و مؤثر واقع نشده باشد.

ب - قبل از بکارگیری سلاح با اخلالگران و شورشیان نسبت به بکارگیری سلاح اتمام حجت شده باشد.

تبصره ۱ - تشخیص ناآرامیهای موضوع ماده ۴ حسب مورد بر عهده رئیس شورای تأمین استان و شهرستان و در غیاب هر یک بر عهده معاونانآنان خواهد بود و در صورتی که فرماندار معاون سیاسی نداشته باشد این مسئولیت را به یکی از اعضای شورای تأمین محول خواهد نمود.

تبصره ۲ - در مواردی که برای اعاده نظم و امنیت موضوع این ماده نیروی نظامی طبق مقررات قانونی مأموریت پیدا نمایند از لحاظ مقرراتبکارگیری سلاح مشمول این ماده است.

تبصره ۳ - آییننامه اجرائی ماده فوق توسط وزارتخانههای کشور و دادگستری و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه و پس از تصویب هیأتوزیران به اجرا گذاشته خواهد شد.

ماده ۵ - مأمورین نظامی و انتظامی برای اعاده نظم و امنیت در راهپیمائیهای غیر قانونی مسلحانه و ناآرامیها و شورشهای مسلحانه مجازند ازسلاح استفاده نمایند.
مأمورین مذکور موظفند به دستور فرمانده عملیات و بدون تعلل نسبت به برقراری نظم و امنیت، خلع سلاح و جمعآوری مهماتو دستگیری افراد و معرفی آنان به مراجع قضائی اقدام نمایند.

ماده ۶ - تیراندازی به سوی وسایل نقلیه به منظور متوقف ساختن آنها توسط مأمورین موضوع این قانون در موارد زیر مجاز است:

الف - در صورتی که وسیله نقلیه بنا به قرائن و دلایل معتبر و یا اطلاعات موثق



انتهای پیام/

برچسب ها: ناجا ، پلیس ، اسلحه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۴۴ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
الان هیچ سربازی حاضر نیست اسلحه بگیره همه خودشونو معاف از سلاح میکنن که اسلحه نگیرن چون میدونن داستان داره اسلحه گرفتن
ناشناس
۱۶:۳۱ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
این قانون که در هر شرایطی مامور انتظامی رو مجاز به شلیک میکنه!!!!!!!!!!
چرا پس نتونسته شلیک کنه؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۳:۲۹ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
اينا خيلياش مظلوم نماييه . قانون ميگه اول اخطار بعد تير هوايي بعد به پايين تنه . پليس بايد قاطع باشه و اينكه پليس جرات شليك نداره الكيه . تو اون صحنه قتل پليس، ايشون خيلي مسامحه كرد و در حقيقت باعث جري تر شدن قاتل شد و الا يه تير توي پاهاش قطعا مانع قتل ميشد .
ناشناس
۱۳:۱۸ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
در برخورد با کولبران آیا این شروط رعایت می شود؟
ناشناس
۱۵:۳۵ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
بله کاملا رعایت میشه
ناشناس
۱۶:۳۷ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
حرف حقی رو زدی ۱۳۱۸
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
بله رعایت میشه اگه نمیشد که العان این همه کولبر نداشتیم و این همه جنس قاچاق تو کشور نبود. اگه رعایت نمیشد که العان همه شون مرده بودن
ناشناس
۰۰:۱۴ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
۱۸ شرط اگه یکیش یادش باشه بجز رفتار عقده ای
عمار
۲۲:۵۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
باید هر چه سریعتر تمامی این قوانین منسوخ شده مندرآوردی سوسولی برداشته شود و پلیس در برخورد با مجرمان بسیار خطرناک اراذلین اوباشها و اشرار مسلح سریعا باید اگر مجرم مقاومت کرد و حمله کرد و نخواست تسلیم پلیس شود باید با سلاح گرمش به زیر زانو به پایین پای مجرم را هدف قرار دهد و مجرم را مجروح و دستگیر کند و زخم پایش را سریعا توسط دوره امداد نجات کمکهای اولیه پانسمان کند و به بیمارستان انتقالش دهد و پس از بهبودی مجرم تحت مراقب پلیس بعد به قوه قضائیه تحویلش دهند برای برسی و تحقیق و احکام کیفری مجرمین پلیس در هر شرایطی باید اقتدار و قدرت و آزادی عمل منصفانه عادلانه واکنش سریع داشته باشد که هم از جان خود محافظت کند هم از جان دیگر شهروندان باید مواظبت کند تمامی پلیسهای واکنش سریع عملیاتی مبارزه با اراذلین اوباش و اشرار و تروریستها همگی باید ضربتی شجاعدل تیزبین هوشیار باهوش خردمند و عادل باشند باید هنرهای رزمی را گذرانده باشند در کل پلیس 110 باید از پلیسهای تکاوران باشند نه از پلیسهای کارمندی پلیس که حتی نمی توانند از جان خودشان دفاع کنند چه رسد بخواهند از جان دیگران دفاع کنند پلیسهای غیر رزمی فقط به درد قسمت کارمندی دفاتر پلیس می خورند حتی پلیسهای راهنمایی رانندگی هم باید همگیشان رزمی کار شجاع دل و حفتیر کشان خوب و دقیقی باشند تا بتوانند با مجرمین متجاهرین اشرار اراذلین اوباش و تروریستها در وقتش مقابله و مبارزه کنند و آنان را بتوانند دستگیر و به مراجع قضائیه تحویلشان بدهند . و من الله توفیق.
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه .
محمد
۱۹:۳۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
کاملا معلومه که حتی اگه اینهمه را رعایت کنی بعدا در مظهر قاضی نمی تونی اثبات کنی اونی که قانون بکار گیری سلاح را نوشته اصلا هیچ وقت در موقعیت درگیری نبوده که بفهمه اینها را اصلا نمیشه انجام داد
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
شوکر
ناشناس
۱۷:۵۱ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
عجب
ناشناس
۱۷:۳۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
قانون اصلاح بشه خیلی هم عالی ولی از اونور بوم نیافتیم که مث آمریکا پلیس بشه قاتل مردم!!!
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
به خدا عالی گفتی بهش فکر نکرده بودم ارازل نه مردم عادی
اجازه شلیک داشته باشن
Mom
۱۷:۳۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
یه سوال آیا بعدا باید اثبات کنه ک شرایط چطوری بوده و ب دادسرا میفرستنش یا حرفش رو قبول می کنن؟؟
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
یه اسپری فلفل خالی می‌کنه تمام،به هیچ کس هم جوابگو نمیشه
حامد
۱۷:۳۱ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
از همین قانونگذران محترم اگر نیم ساعت بعد از بیدار شدنشون از خواب، اسمشونو بپرسید یادشون نمیاد!!!
حالا از ماموری که درگیر شده، جونش در خطره و سلاحی به دست داره که شدیداً نسبت بهش احساس مسولیت داره، انتظار دارن که این 18 مورد رو توی ذهنش یکی یکی تیک بزنه و بعد اقدام کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۶:۳۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
من سرباز معاف از سلاح بودم به من سلاح دادن.منم قبول نکردم که نکردم چون دردسر داشت اخرشم اضافه خدمت زدن برام ولی خداروشکر زیر بار اسلحه نرفتم.وقتی یه نفر معاف از سلاح شده چ لزومی داره بهش اسلحه بدید
علی
۱۶:۲۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
سلام یعنی این پلیس های که تیر اندازی می کنند ۱۸ شرط را می سنجند؟ لطفا یک آمار از افراد بی گناهی که در هنگام تیر اندازی اشتباه پلیس کشته شده اند بدهند . به جای این حرف ها دوربین به پلیس بدهید تا در صورت تیر انداز ی صحیح بتوانند از خود دفاع کنند .
ناشناس
۱۶:۲۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
هفت خان استورم شد که
محمد ذاکری
۱۶:۱۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
به نظر توجیه درستی نیست . با یک گاز اشک آور و شوکر هم میتوان از بروز چنین وقایع دردناک و ضد انسانی جلوگیری کرد.
ناشناس
۱۵:۴۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
بخاطر اینکه هم پلیس بتواند از اسلحه استفاده کند و هم تبعات نداشته باشد، پیشنهاد میکنم از سلاح با کلیبر ۲۲ فشنگ بلند استفاده کنند
ناشناس
۱۵:۳۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
نه به پلیس آمریکا که خیلی راحت آدم بیگناه میکشه نه اینجا که جانی یا قاتلا رو هم نمیشه نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی
رضا
۱۵:۰۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
با درود به روح این شهید عزیز، علاوه بر محدودیتهای دست و پا گیر استفاده از سلاح، موضوعی که باید مورد توجه فرماندهان قرار گیرد، مسأله آموزش نیروها و به روز بودن نحوه مقابله با مجرمان خطرناک است، در فیلمی که از صحنه جنایت پخش شده است، سردرگمی نیروی پلیس در حین درگیری محرز است،به نظر می رسد که بیشتر نگران از دست دادن اسلحه اش است، حتی از سلاح هم استفاده نمیکرد به راحتی می توانست به طرف مقابل غلبه کند به لحاظ قدرت بدنی هم بالاتر از مجرم بودند، همچنین فرماندهان ضرورت دارد در برنامه ریزی ها به تجهیز نیروهای عملیاتی پلیس به ابزارهایی مانند شوکر، اسپری محرک و اشک آور و گلوله‌ها ی پلاستیکی یا بیهوش کننده توجه ویژه داشته باشند که صرفاً برای زمینگیر کردن افراد کاربرد دارند.
مریم
۱۴:۳۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
باید در مواقعی چاره ای جز دفاع ندارن باید اجازه تیر به پا ارازل واوباش یا اخلال گران نظم وامنیت مردم رو داذن داشته باشن۲ اصلی ترین کار دوربین در لباسشون همه پلیسها باشه مثل خارج مدرک مستدل وقاطع
ضمنا بودجه نداریم این حرفه باید واز واجباته دوربین لباس پلیس پول برای شما از جان وناموس ومملکت نباید مهمتر باشه باید اولویت پلیس باشهذیعنی انشاالله سال ۱۴۰۱ تمام پلیس سراسر ایران لباس دوربی دار داشته باشن
رضا
۱۴:۲۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
افزایش مهارت های رزمی ماموران نیروی انتظامی می تواند قدرت عملیاتی پلیس را بالا ببرد و در عین حال کسی کشته نشود.
سام
۱۴:۰۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
خداوند روح این مامور عزیز رو شاد کنه ولی باید بجز صلاح یکم رو کسانی که پست و درجه میگیرن کارهای آموزشی نظامی و رزمی صورت بگیره در فیلم های که از قاتل میبینیم تقریبا یه آدم ضعیف و محتاد رو میبینیم یه درجه دار نیروی انتظامی باید بتونه در مقابل یه چنین کسی از خودشان دفاع کنه
رضا شیراز
۱۴:۰۲ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
کسی که همچین چاقوی دستش هس برای پوس کنندن میوه نیس که قانون باید بگه اول ی تیر تو پاش بزن بعد بگه چاقو تو بنداز که کسی جرات نکنه.....
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
قانون همينو ميگه ولي مامور استفاده نكرد .
ناشناس
۱۳:۵۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
تا مامور بیچاره شروع کند به سنجیدن این ۱۸ شرط به سرنوشت مرحوم رنجبر دچار شده وخانواده اش نیز عزادار شدند.شاید هم شمردن این ۱۸ شرط تمام نشده کفن دفن اش هم انجام شده است.
علی
۱۳:۵۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
مامور تا بخواهد اینها را بسنجد خلافکار او را شقه شقه کرده
ناشناس
۱۳:۵۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
داداش،شرایط کیلویی چنده،طرف سلاح سرد داشته ،تابلو بود میخواد بزنه،چرا با اسلحه لااقل پاش رو نزد
علی
۱۳:۴۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
خب چرا مملکت ما اینطوریه حتما باید یه نفر بمیره بعد ما بیاییم مشکل بررسی کنیم نمی شد قبلا این موضوع بررسی کرد قانون برای 20 سال پیش الان که یه نفر کشته شد به فکرمون رسید قانون باید تغییر کنه؟؟
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
برای ابان هم همینطور بود؟
ناشناس
۱۵:۴۴ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
بله توی قسمت شورش ها رو بخونید رعایت شده. جالبه من تا حالا فکر میکردم زدن اونایی که تو اهواز راه رو بسته بودن غیرقانونی بود ولی الان میبینم توی متن کاملا نوشته که ماموران حق شلیک به کسانی که راه رو بستن(قاطع الطریق) دارن
ناشناس
۱۳:۴۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
وقتی اشخاص نالایق وبی کفایت قانون مینوسند،همین میشه،خون این شهید وامثال این شهید به گردن شماست
ناشناس
۱۳:۴۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
این مامور چرا بند اول رو که شاملش میشده اجرا نکرد؟
ناشناس
۱۵:۴۵ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
چون باید تا چند سال پرونده تشکیل میشد و ثابت میکرد طرف واقعا بهش حمله کرده
حسین
۱۳:۴۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
روحت شاد،مشخصه مامور بی ازاری بودی،باید کل خشابو رو صورتش خالی میکردی
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
قوانین را اصلاح کنید. آموزش کافی دفاع شخصی به همه رده های انتظامی را جهت ارتقاء درجه اجباری کنید. شرایط فیزیکی اغلب این عزیزان هم نامناسب است.
ناشناس
۱۳:۲۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
باید همین طور باشه.
قرار نیست هر وقت دوست داشتین شلیک کنید. قتل خانم جوان داخل خودرو و عابر پیاده را فراموش نکردیم
یه آدم
۱۳:۲۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
ما هم توی فامیل ناجایی داریم، قانون هم توی اون لحظه حق استفاده از اسلحه به اون مامور داده بود و دراورد و فقط یه تیر هوایی زد، دریغ از حتی یه تیر توی پا. درسته که قانون برای تیراندازی پلیس رو محدود کرده،ولی ممنوع نکرده. واقعا نیرو های پلیس هم نیاز به تمرینای خیلی بیشتری دارن که توی شرایط خاص بتونن امادگی هر کاری رو داشته باشن نه این که توی اولین درگیری، به قول بعضی از دوستان تازه بخوان دو دوتا چارتا کنن ببینن حق شلیک دارن یا نه. از نظر من بیشتر از مشکل قانونی،مشکل امادگی توی نیروی انتظامی موج میزنه
ناشناس
۱۳:۰۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
روح شهدا شاد
مظلوم به شهادت رسید
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
جدی قوانینی ایران خیلی نیاز به بازبینی داره من تو خدمتم تو نیروی انتظامی همش سلاحی که داشتم را مخفی میکردم که یک موقع استفاده نکنم دردسر بشود
میثم مرادی
۱۳:۰۲ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
لباس و خودرو پلیس ها باید دوربین داشته باشد تا شاهد اینجور مسائل نباشیم
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
اگه به جای اسلحه دسته بیل داده بودین بهش احتمال زیاد الان زنده بود.
ناشناس
۱۲:۵۲ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
هفت تیر های ۷۰ سال پیش فعلا جمع کن بعد
ناشناس
۱۲:۴۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
متاسفانه چیزی که تو تصاویر درگیری مشخصه اینه که این شهید بزرگوار کمترین آمادگی و مهارت دفاعی رو نداره و با عقب رفتنهای زیاد باعث جسارت بیشتر قاتل میشه
داود
۱۲:۳۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
اینکه شهید بزرگوار تا جایی که امکان داشت تیر نزد جای دلرحمی زیاد شهید را میرساند اما شهید بزرگوار وقتی واقعا با چاقو به طرفش هجوم آورد میتوانست طبق قوانین پلیسی از کمر به پایین چند تا تیر به اوباش کثافت میزد ...به هر دو پا تیر میزد تا ناقص شود نتواند هجوم ببرد برای ضربه نهایی.....
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
۱۸ شرط خیلی است شام دعوت کنید
ناشناس
۱۲:۳۱ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
آقای سردار شما که می دانید چرا باید بعد از شهید شدن مامورین به فکر بازنگری بیفتید آیا باید قربانی هم بدهید تا اثربخشی آن اتفاق بیفتد ‌‌...باعث تأسف است اگر جای خانواده شهدا امنیت باشم از فرماندهی نیروی انتظامی شکایت می کنم بدلیل کوتاهی در بازنگری قانون
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
بله سردار اسلحه ۱۸ شرط میخواد.ولی اسپری فلفل.شوکر برقی.اسلحه با گلوله پلاستیکی.باتوم.اینا هم شرط میخوان؟ماموران انتظامی رو هم مثه یگان ویژه و پلیس ضدشورش به اینا مجهز کنید
ناشناس
۱۲:۲۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
پس چرا انون ۱۸ شرط نمی توانی یکی پس ار دیگری بیان کنی.
ناشناس
۱۱:۴۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
خب معلومه تا بخواد بنده خدا این هجده شرط رو بشنجه شهید شده
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
چرا پیچیدش میکنید. شوکر بخرید
محمد
۱۱:۳۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
انروزی که نماینده مجلس برای بر خورد با تخلفش زیر گوش مامور راهنمایی ورانندگی زد ابهت پلیس را شکست
ناشناس
۱۱:۳۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
ما مردم اهل افراط و تفریط هستیم ، برخی قوانین کشور هم تحت تأثیر همین رویکرد است !!
در تدوین قوانین هم ، آنقدر میخواهیم از حقوق مجرمین دفاع کنیم که اصل موضوع به فراموشی سپرده میشود و....!!!!
زمانیکه آن نمایندگان ، این 18 شرط استفاده از اسلحه را گذاشتند ، باید بصورت نمونه خودشان آنرا اجرا میکردند تا بدانند این مقررات و ضوابط عجیب و غریب قابلیت اجرا ندارد و....!!!
ناشناس
۱۱:۳۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
حالا این دست پلیس باز کرد راحت ادم بکشن نیست کم مردم میکشتن
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
بدبخت ابن پلیسای ما
مهدی
۱۱:۲۲ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
سلام. مامور تا بیاد 18 شرط رو بسنجه که کار از کار گذشته. باید اجازه شلیک کمر به پایین داده بشه
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
مگه از این شرط مهمتر هم داریم که مامور بیگناه در مقابل اشرار مسلح نتواند شلیک کند و کشته شود ؟؟؟!!! چرا بچگانه فکر میکنین این چه مدیریت ضعیفه از شما
ناشناس
۱۱:۱۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
قانون به کار گیری اسلحه اتفاقا بسیار خوب طراحی و تصویب شد. مثلا گفته برای دفاع از خود در برابر کسی که با سلاح سرد یا گرم به آنان حمله کند. خوب اگر کسی فاقد اسلحه گرم و سرد باشد پلیس باز مجاز است که علیه آن شخص دست به اسلحه ببرد؟ ما که برای سیاهان آمریکا زمین و زمان را به هم دوختیم و گریه کردیم که بدون سلاح بودن و پلیس آمریکا از اسلحه استفاده کرد و حالا خودمان می خواهیم همان کار را بکنیم؟ قانون اتفاقا برعکس در ۱۸ مورو حق استفاده از سلاح را داده است و پلیس می تواند جهت دفاع از خود از آن استفاده کند ولی حق سو استفاده را ندارد. نمونه اش پرونده هایی که افراد پلیس از اسلحه سو استفاده کرده و حتی به قصاص محکوم شده اند. آیا دادگاه ها و دیوان عالی کشور ما برای به کار گیری اسلحه توسط مامور آن هم جهت دفاع از خود او را به قصاص محکوم کرده اند؟
ناشناس
۱۱:۱۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
یادتونه به مردم می گفتید مواظب کیف هاتون خونه هایشان باشید دسارق زیاد شده
به جای اینکه بگویید سارقان مواظب باشید بد جور سرتون مباریم

اینم چراغ سبز نشان دادن به سارق و دزد ،
ناشناس
۱۱:۰۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
تا بسنجه خورده
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
قانون درست وکامل هست..به نفع خود قانون تفسیر نکنیم
ناشناس
۱۰:۵۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
فرمانده ناجا دستور مستقیم بده هر کی چاقو برداشت کشته بشه
چه لزومی داره من با چاقو بخوام حرف بزنم؟
ناشناس
۱۰:۵۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
فرمانده ناجا دستور مستقیم بده هر کی چاقو برداشت کشته بشه
چه لزومی داره من با چاقو بخوام حرف بزنم؟
ناشناس
۱۰:۴۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
بیچاره پلیس تا ای 17 ماده را در ذهنش بسنجه هم جان خودش را از دست داده هم قاتل بیشرف از صحنه فرار کرده ای وضعیت به ارازل و اوباش جرئت جنایت بیشتر را میدهد ما مردم هم دلمان خونه خواهشمندیم از دولت و قوه قضائیه و مجلس این قانون اشتباه را تغییر دهند
اون بچه های طفل معصوم شهید رنجبر چه گناهی کردن باید تو ای سن یتیم بشن و داغ پدر عزیزشان را ببینن
ارازل و اوباش از دائش خطرناکترند دائش جبهشان مشخصه اما
ای لعنتیها هر جاایی ممکنه باشن پلیس چه گناهی کرده که نباید راحت از اسلحه اش استفاده کنه.
ناشناس
۱۰:۳۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
قطعا فقط این شرایط نیست . شما ر ارجاع میدم به جنایت میدان گلها تهران . ضارب با چاقو بیش از یک ساعت بالای سر مصدوم ایستاده بود و مامورین بدلیل قوانینی حق استفاده از اسلحه و نجات جان مصدوم را نداشتند . می‌گفتند اگر استفاده کنیم متهم و مجرم می‌شویم ‌ . آن فرد هم از شدت خونریزی کنار خیابان مرد .
ناشناس
۱۰:۳۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
سلام بند1که به این بنده خدا می خورد استفاده کنه پس چرا استفاده نکرد!!!بقیه شرایط هم می گفتید
ناشناس
۱۰:۲۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
آقای سخنگوی محترم اگر خودتان در هنگام در گیری خودتان بجای یک مامور جان برکف در صحنه بودید آیا خودتان قادر به رعایت این ۱۸شرط هستید .
هموطن
۱۰:۲۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
باید سریع میزد اینقدر شلیک کنه تا از حرکت بایسته و دیگه تهدید نباشه
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
لعنت به ......... که پلیس مقتدر ایران رو ضعیف کرد
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
تو نمیخواد 18 اصل رو بسنجی اصلا تا 18 بشمار بعدش ببین زنده ای
حمید
۱۰:۱۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
تا ۱۸ شرط رو بسنجد مانند شهید رنجبر به شهادت میرسد. پلیس برای دستگیری نیاز ی یه شرط و شروط نداره.
ناشناس
۱۰:۱۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
پیشگیری بهتر از درمان است...
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
در برخی کشورها پلیس از سلاح هایی استفاده میکند که مانند تفنگ است و پس از شلیک مایعی مانند چسب روی متهم میریزد و اورا بی حرکت میکند،ایا پلیس ما باید محروم از چنین سلاحی باشد؟
رض
۱۰:۰۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
این قوانین باید اصلاح شوند تا دیگر شاهد چنین اتفاقات ناگواری برای مامورین خدوم نیروی انتظامی نباشیم.
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
چه قانون مزخرفی
یارو تو این مدت در میره
مثل آمریکا سریع ترتیب یارو رو بدید
ناشناس
۰۹:۵۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
پس چرا بهشون اسلحه میدید؟ اون بنده خدا سرهنگ رنجبری که شهید شدبه جای اسلحه اگر چوب یا یه اسپری فلفل داشت الان زنده بود
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
عزیزم پلیس بدبخت تا بیاد بگه یک دو سه که شارگشو زدن :/