باشگاه خبرنگاران جوان - در ادامه پویش معرفی و قدردانی از تلاش و زحمات شهروندان فعال اجتماعی پایتخت، به بهانه سالروز تولد یکی از بازیگران محبوب سینمای ایران، تصویر علیرضا خمسه روی تابلوی فرهنگی شهر قرار گرفت.
این تابلو، در خیابان منتهی به ساختمان مرکزی خانه سینما قرار گرفت و ادای دینی است از سوی سازمان زیباسازی به سالها تلاش این چهره محبوب هنری در فرهنگسازی جامعه.
علیرضا خمسه در ۹ بهمن ماه سال ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمد. وی از هنرجویان مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما بود.
خمسه در سال ۱۳۵۷ به فرانسه رفت و یک سال و نیم در مدرسه ون سن، آتلیه اگوستوبوال و آتلیه سیته یونیور سیته پاریس، دورههای مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فرا گرفت.
در سال ۱۳۵۹ به ایران بازگشت و در سال ۱۳۶۰ برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت و در فیلم مرگ یزدگرد بازی کرد. نوع خطوط چهره خمسه و تسلط او بر حرکات صورت (میمیک) و نرمیای که در حرکات بدن او وجود دارد، از همان ابتدای ورود او به حیطه بازیگری، توجه کارگردانهای کمدی ساز را به خود جلب کرد.
در سال ۱۳۶۷، خمسه در فیلم پرفروش روز باشکوه ساخته کیانوش عیاری در کنار علی نصیریان و ایرج طهماسب بازی کرد. هر چند این فیلم از سوی تماشاگران با استقبال خوبی روبه رو شد، اما بازی در مجموعه تلویزیونی هوشیار و بیدار که سال ۱۳۶۷ از تلویزیون پخش شد، خمسه را بین مخاطبان عام و خاص کوچک و بزرگ به شهرت خاصی رساند و او را محبوب همه کرد.
سالهای بعد، خمسه بدون حضور در سینما، در مجموعه تلویزیونی میگی نه نگاه کن بازی کرد و در بخشهای مختلف، تواناییهای خود را به نمایش گذاشت. در سال ۱۳۸۷ خمسه در فیلم بیست به ایفای نقش پرداخت و به خاطر بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد.
انتهای پیام/