باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - محسن حیدری گفت: خصوصی سازی و واگذاری به نادرست و ناحق شرکت کشت و صنعت هفت تپه به برخی افراد خاص باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای این شرکت و کارکنان آن شد، اما شما کارکنان با روحیه انقلابی دربرابر این ظلم ایستادید و نتیجه مطلوب نیز حاصل شد.
به گفته نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در نتیجه ایستادگی ها حکم خلع ید از مالک قبلی صادر شد و شرکت به مالک جدید که صلاحیت و توانمندی لازم را نیز دارد سپرده شد که امیدواریم مایه خیر و برکت برای این شرکت و کارگران آن شود.
او می گوید: حوادث تلخ پیش آمده پس از واگذاری کشت و صنعت هفت تپه را از سال ۹۴ پیشبینی میکردیم و به مسوولان دولت وقت گوشزد کردیم، اما توجه نکردند و آن مشکلات پیش آمد.
حیدری گفت: دولت جدید و پیش از آن قوه قضاییه با ورود به موضوع تخلفات صورت گرفته در فرآیند خصوصی سازی این شرکت، جلوی ضرر بیشتر را گرفتند و امیدواریم به زودی تمامی موانع برطرف شده و با تکمیل واگذاری به توسعه نیشکر خوزستان، تمام ظرفیتهای این واحد بزرگ تولیدی به کار گرفته شود و کارگران دلسوز و خدوم آن درگیر نگرانی و مشکل نشوند.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: درصورت تکمیل فرآیند انتقال مالکیت این شرکت به توسعه نیشکر خوزستان به طور قطع با برنامه ریزی دقیق، برای افزایش بهرهوری و همچنین پرداخت به موقع حقوق کارکنان این شرکت اقدام خواهیم کرد.
عبدعلی ناصری می گوید: شرکت توسعه نیشکر اکنون به شکل پیمان مدیریتی در هفت تپه حاضر است و هنوز مالکیت این شرکت را به دست نیاورده است.
او می گوید: خواستار تسریع در اجرای فرآیند انتقال مالکیت هستیم تا بتوانیم حقوق حقه کارکنان مجموعه را پرداخت کنیم.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران کارگری و تولید رو به رو بود.
با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود پنج هزار نیرو در ۱۵ کیلومتری شهر شوش واقع است.
انتهای پیام/م