سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

کمرویی ترس خفیف است

یک روانشناس گفت: کمرویی را می‌توان نوعی ترس خفیف از موقعیت‌های اجتماعی دانست که در نتیجه خلق و خوی، محیط زندگی و تجربیات فرد است.

باشگاه خبرنگاران جوان - یک روانشناس گفت: بعضی از افراد برونگرا و اهل تعامل هستند و از بودن در جمع و گفت‌وگو با دیگران انرژی می‌گیرند، در حالی که افراد درونگرا خیلی اهل تعامل نیستند و از خلوت و رجوع به دنیای درون خود انرژی می‌گیرند.

 افراد کمرو نگران طرز فکر دیگران هستند

یک روانشناس گفت:کمرویی را می‌توان یک احساس ترس در مواجهه با شرایط یا افراد جدید تعریف کرد. افرادی که کمرو هستند، نگران طرز فکر دیگران درباره خود هستند و همین امر تعاملات اجتماعی آن‌ها را کاهش می‌دهد و رفتار آن‌ها توسط ترس ناشی از نفس اداره می‌شود چنین افرادی سعی می‌کنند تا حد ممکن از موقعیت‌های اجتماعی پرهیز کنند.

به گفته ماهر کمرویی از طبیعت و نوع پرورش تغذیه می‌شود افرادی کمرو به طور طبیعی نگران هستند و در مواجهه با موقعیت‌های اجتماعی احساس ناخوشایندی دارند این امر می‌تواند به دلیل تربیت و تجربیات گذشته باشد برای مثال فردی که در کودکی به دلیل سوءاستفاده یا درگیری‌های خانوادگی دچار عذاب شده است ممکن است در چنین شرایطی به سر ببرد.

او گفت: اضطراب اجتماعی به نوع شدیدتر ترس اشاره دارد که به وضوح باعث اختلال در فعالیت‌های زندگی فرد می‌شود و کیفیت زندگی او را تحت تاثیر قرار می‌دهد. درمان کمرویی و خجالت تاثیر مستقیمی در افزایش اعتماد به نفس دارد.


بیشتر بخوانید

ویژگی‌های افراد درون‌گرا و برون‌گرا را بیشتر بشناسید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.