باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - کامران کردی گفت: اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر این بار با چند برابر ظرفیت نسبت به گذشته، کار خود را آغاز کرده و از این پس موارد اورژانسی مردم جنوب استان، حتی در صعبالعبورترین مناطق زیرپوشش این دانشگاه سریعاً امدادرسانی میشود.
او بیان کرد: بالگرد پیشین تنها ۲ بیمار ظرفیت داشت و اکنون برای خدماترسانی بهتر به مردم شریف جنوب استان که بعضاً در مناطق سخت گذر سکونت دارند، بالگردهایی با گنجایش هشت نفر تأمین کردهایم زیرا جان انسان از اهم موضوعات است که ما در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر سعی داریم به بهترین نحو از جان مردم استان صیانت کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با بیان از لحاظ جغرافیایی حوزه زیرپوشش این دانشگاه با ۱۲ شهرستان بزرگترین وسعت را در کشور دارد گفت: استفاده از اورژانس هوایی در مناطق سخت گذر با کاهش زمان در امداد رسانی موجب نجات جان مصدومان و کاهش صدمات ناشی از حوادث و بیماران اورژانسی میشود.
اورژانس هوایی با یک فروند بالگرد در گذشته در ایرانشهر مستقر و فعال بود اما بنا به دلایلی از این شهرستان به نقطه دیگری از کشور انتقال یافت که مجددا با تلاش مسوولان و به سبب بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی در جنوب استان ۲ فروند بالگرد به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اختصاص یافت.
استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی جغرافیایی در حوزه بهداشت و درمان به سه حوزه تقسیم شده که هر حوزه زیرپوشش یکی از دانشگاههای علوم پزشکی زابل، زاهدان و ایرانشهر قرار دارد.
دانشگاه علوم پزشکی زابل ۵ شهرستان زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز، دانشگاه پزشکی زاهدان شهرستانهای زاهدان، میرجاوه، تفتان، خاش، سراوان، سیب سوران و گلشن و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر شهرستانهای ایرانشهر، مهرستان، راسک، سرباز، فنوج، دلگان، قصرقند، نیکشهر، لاشار، زرآباد، کنارک و چابهار را زیر پوشش دارند.
ایرانشهر از توابع استان سیستان و بلوچستان در ۳۳۷ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان قرار دارد.
انتهای پیام/ع