باشگاه خبرنگاران جوان - نفتالی بنت با تاکید بر اینکه مخالف معاهده اسلو است، تهدید کرد: پس از انجام دوره تناوب اگر یائیر لاپید در دوره نخست وزیری خود بخواهد مذاکرات سازش با طرف فلسطینی را آغاز کند، کابینه او را سرنگون خواهم کرد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه «یسرائیل هیوم» گفت: هرگز با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان دیدار نخواهم کرد و دیدارهای یائیر لاپید، وزیر خارجه و بنی گانتس، وزیر دفاع (جنگ) با مسئولان فلسطینی اهمیتی نداشته است.
حسین الشیخ، عضو کمیته مرکزی جنبش فتح فلسطین با انتشار توئیتی در واکنش به این اظهارات نوشت: زوال اشغالگری و برپایی کشور فلسطین منتظر اجازه نفتالی بنت نخواهد ماند. امنیت و صلح و ثبات جز با پایان اشغالگری و برپایی کشور فلسطین تحقق نخواهد یافت.
الشیخ نوشت: تشکیل دولت فلسطین حتمیت تاریخی دارد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی نباید از یاد ببرد که کشورهایی که فلسطین را به رسمیت میشناسند بیشتر از کشورهایی هستند که رژیم اشغالگر اسرائیل را به رسمیت میشناسند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در ۶ مهر با صدور بیانیهای به مناسبت بیست و یکمین سالگرد انتفاضه دوم فلسطینیان بر ضرورت برچیده شدن دائمی معاهده اسلو تاکید کرد.
در بیانیه حماس آمده است: «پیروزیهای مقاومت در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی، که آخرین آن در نبرد شمشیر مقدس بوده است، همه ما را ملزم میکند تا یک راهبرد ملی برای مقابله با صهیونیستها از جمله مقاومت با اسلحه را هر چه سریعتر اتخاذ کنیم.»
گروههای مقاومت فلسطینی با همکاریهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی و دیدارهای مقامات این تشکیلات با صهیونیستها مخالف هستند و آن را مغایر با آرمان فلسطین میدانند.
پیمان اسلو نخستین موافقتنامه میان رژیم صهیونیستی و سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) بود که در سال ۱۹۹۳ به امضای دو طرف رسید. پیمان اسلو تلاشی برای تعیین یک چارچوب مشخص بود که به حل و فصل کامل منازعه تل آویو و فلسطین منجر شود.
پس از شکست رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر غزه، در جلسه ۲۳ خرداد کنست، نخستوزیری ۱۲ ساله بنیامین نتانیاهو پایان یافت و کابینه ائتلافی نفتالی بنت و یائیر لاپید به صورت گردشی و ریاست دو ساله هر یک آنان در این مقام تصویب شد.
انتهای پیام/