باشگاه خبرنگاران جوان - هشتصد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر روز سهشنبه برگزار شد. دستور اصلی این جلسه اصلاحات در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سیاستهای سنجش و پژوهش دانشجویان بود.
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر این موضوع تأکید داشتند که هیچگونه تعارضی بین مصوبه این شورا با مصوبه مجلس شورای اسلامی در مورد سیاستهای سنجش و پژوهش دانشجویان وجود ندارد و این مصوبات مکمل یکدیگر هستند. ضمن اینکه شورای عالی از سال ۱۳۶۷، مصوباتی در خصوص کنکور داشته است.
در دستور قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعمال تاثیر قطعی معدل سال دوازدهم در سال ۱۴۰۲ به تصویب رسیده بود و امروز هم قرار شد که تاثیر قطعی سال یازدهم در سال ۱۴۰۳ و تأثیر قطعی سال دهم در سال ۱۴۰۴ اجرایی شود.
براساس این مصوبه،۶۰ درصد معدل دوره دوم دبیرستان برای دروس عمومی و تخصصی در کنکور نقش دارند و محتوای کنکور سراسری نیز تنها به دروس تخصصی تعلق پیدا میکند و تأثیر دروس عمومی در امتحانات دوره متوسطه نمایان میشود.
نحوه محاسبه سهم سه سال متوسطه دوم مبتنی بر آئین نامه اجرائی خواهد بود که به تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو خواهد رسید.
همچنین در این جلسه رئیس جمهور گزارشی از ابعاد علمی، فرهنگی و مذهبی سفر خود به روسیه ارائه کرد و موضوع ۵ هزار دانشجوی ایرانی در این کشور که عموماً در رشتههای پزشکی مشغول تحصیل هستند، مطرح و مقرر شد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشکلات این دانشجویان را مورد بررسی قرار دهد.
انتهای پیام/
قطعا اونایی که این طرح رو تصویب کردن سواد و درک مناسبی از اوضاع آموزش ندان مثلا میخوان سال دیگه ازمون استاتدارد بگیرن ولی پشت کنکوری هاس قدیم و ۴۰۱ رو در نظر نمیگیرن
میخوان سال ۴۰۳ معدل یازدهم رو هم تاثیر بدن به این فکر نمیکنن که کلیه پشت کنکوری های ۴۰۲ و ۴۰۱ اصلا پایه یلزدهم نهایی نداشتن . و در کل ای مصوبه مغایر با قانون سنجش و پذیرش هست قبلا اعمال شد و دیوان عدالت رای به ابطال ان داد الانم با یه شکایت ساده مثل اول میشه
ولی سهمیه ها رانت است .بهتر بود حقوق خیلی خیلی خوب برای فرزند شهید همسر شهید ،و جانبازان شیمیایی و قطع نخاعی داده شود و دولت هزینه دارشود نه اینکه از جیب ملت به این خانواده ها با سهمیه ها آنها را مجاب کند
جانبازان معمولی و ایثارگران هم نباید راضی به استفاده از این رانت ها باشند اگر برای رضای خدا جبهه رفتند
تکلیف کسانی که بعد از غیبت چند ساله در آزمون قصد کنکور دادن رو دارن یا دانش آموزانی که نمرات پایه خوبی ندارن چی!!!؟
واقعا خنده داره اسمش مصوبه باشه
لغو کنید ترو خدا
این سوالات خیلی مهم هستند پیگیری کنید لطفا
خلاصه امیدوارم هرچه زود تر نظام آموزشی کشور بهتر بشه.
به امید عدالت و ایرانی آباد والسلام یاعلی*
و در صورت عملکرد نامطلوب جبران برای دانش آموزان مدارس دولتی تقریبا غیرممکن میشه.
خواهشا صدا و سیما به این موضوع بپردازه.
و ما زیر بارش نمی رویم
مگه قراره هرکاری بکنند که دنمیشه
پس به همه پرسی گذاشته بشه ببینید آیا ما از این رویکرد راضی هستیم یا به ضرر ما کار می کنید
اصلأ هم نگران ما نیستید که با این سیستم اموزشی داریم له میشیم
به فکر اونایی که به سختی درس میخونن هم باشید چرا اینده جوونا رو تباه میکنید
اونی که پول داره قطعا غمی نداره ولی برای قشر کم بضاعت سخته
تو رو خدا مسئولین لطفا رسیدگی کنید
واقعا بی عدالتی بود این تصمیم
ما دلمون به کنکور خوش بود اونم میخواید ازمون بگیرید؟؟!!!!
البته کنکور چه مثل قبل برگزار شود چه بر طبق این مصوبه باز هم عین ظلم و بی عدالتی هست و قاتل استعداد و توانایی ها و اینده جوانی که پر از شور و اشتیاق است اما چون استعداد هایش از فیلتر نازل کنکور رد نمی شود به یکباره امید و ارزو ها و اعتماد بنفسش را از دست می دهد. مگر استعداد همه انسان ها یکی هست یا استعداد برتر و بدتر داریم که همه دانش اموزان را با یک خطکش خاص و مشخص اندازه گیری می کنید؟
بهتر نیست به جای تصویب و تعیین مقررات جدید برای کنکور، از *ریشه* فکری به حال این نظام اموزشی بکنید که دارد از *ریشه* بر این مملکت تیشه می زند؟
تعجبه چرا ظرفیت پزشکی را زیاد نمیکنند؟!!
آقایون مصوبه تصویب میکنن،کنکور رو بدتر میکنن،به قول معروف میان ابروی طرف رو درست کنن،میان چشمش رو کور میکنن..
قبولی کنکور و شغل و آینده،فقط برا بچه پولداراس!!!!
عرض من اینه:
ابتدا آموزش و پرورش معدل هر دانش آموز را با دانش آموز همون سال و همان رشته طبق سهمیه منطقه تراز کند به بالاترین تراز درصد 100بدهد و تا پاییین ترین تراز که درصد 0 میشود و به سازمان سنجش اعلام کند
سپس سازمان سنجش در کنار دروس عمومی و اختصاصی در کارنامه کنکور درصد معدل نهایی را با (ضریب مشخص*) قرار دهد و سپس تراز کلی را در هر زیرگروه محاسبه کند و سپس رتبه داوطلب در منطقه و کشوری اعلام شود.
*با برگزار کردن امتحان نهایی در سال دهم و یازدهم و در صورت وجود سابقه تحصیلی برای فرد با نمرات سابقه تحصیلی دوازدهم میانگین تراز محاسبه و درصد محاسبه شده بر اساس تراز به سازمان سنجش اعلام شود.
با این حرکت کسانی که قبلا دیپلم گرفتن واسشون سابقه تحصیلی اعلام نمیشه و حقشون ضایع نمیشه چون قبلن نمیدونستن قراره این طور بشه و به امتحاناتشون اهمیت کمتر دادن.و هم نیاز به خرج دوباره واسه ترمیم نمره و گرفتن دیپلم جدید ندارن.
کسانی هم که بعد این مصوبه کنکور میدن هم به امتحان نهایی بها میدن و هم کنکور و استرس کنکور کمتر میشه.
البته تاکید میکنم معدل تراز گرفته و به صورت درصد در کارنامه لحاظ بشه . نه درصد دادن به نهایی 60 درصد و کنکور40 درصد.
پشت دربهای بسته خودتون مصوب میکنید برای کی؟
بیایید توضیح بدین که من که فارغ التحصیل سال97 رشته ریاضی بودم میخوام1402کنکور تجربی بدم باید چیکارکنم؟
دوباره برم مدرسه؟
آیا آموزش و پرورش توانایی برگزاری درست و عادلانه این امتحانات رو داره؟
آیا برای کسانی که کنکور اولشان نیست فرصت جبران معدل ها در نظر گرفته شده؟ دانش آموزان نظام قدیم چطور؟
اگر هم که قرار نیست امتحانات کشوری باشند که این تصمیم حماقت است!
اول تصویب میکنند و حرفی از جزئیات نمیزنند و بعد تا نزدیک کنکور داوطبان را سردرگم و مضطرب رها میکنند!