سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسئولان تلاش کنند بین مردم و نان مردم جدایی نیفتد

آیت الله جوادی آملی گفت: وظیفه همه مسئولان این است که تلاش خود را انجام دهند که بین مردم و نان مردم جدایی نیافتد و از طرف دیگر وظیفه ما این است که عقیده و اعتقاد خود را حفظ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم -  مراسم گرامی داشت ولادت حضرت زهرا سلام الله علی‌ها و چهلمین سالگرد حماسه ششم بهمن ۱۳۶۰ آمل با سخنرانی آیت الله جوادی آملی در نمازخانه بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و با حضور مردم، مسئولین و خانواده‌های شهدا و طلاب آمل برگزار شد.

آیت الله جوادی آملی در این مراسم در سخنانی با اشاره به مقام بی همتای حضرت صدیقه طاهره سلام الله علی‌ها  گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید «یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلی رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً» او صاحب نفس مطمئنه است که بعد از وصول به این مقام، با جذبه می‌فرماید «ارجعی»! حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها که خود شهیده است، صاحب مقام راضی بودن و مرضی العقیده و الفعل بودن است؛ رضای او رضای خداست و غضب او غضب خداست. ما با داشتن چنین ذوات قدسی و تاسی به آن‌ها می‌توانیم در مسیر الهی گام برداریم.

او گفت: خداوند برای اینکه عظمت انسان کامل را نشان بدهد اعمال او را به خود و اعمال خود را به وی نسبت می‌دهد؛ گاهی کار خلیفه را کار مستخلف عنه و گاهی کار مستخلف عنه را کار خلیفه می‌داند و وقتی کار، کار خدا باشد قطعا مقبول خواهد بود. شهادت از جمله آن کارهاست که خدای متعال آن را کار خود می‌داند. در حادثه ششم بهمن ۱۳۶۰ آمل در هر ۱۵ دقیقه یک جوان به شهادت رسید و جان خود را فدای قرآن و عترت کرد. اگر خون در راه الهی بریزد قطعا فراگیر و ماندگار می‌شود.

استاد سطوح عالی حوزه گفت: شهید زنده است و مواظب جامعه است و برای ما دعا می‌کند، دعا و توجه شهید بیش از خون او اثر دارد؛ شهدا به خداوند عرض می‌کنند «وَیَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِینَ لَمْ یَلْحَقُوا بِهِمْ» یعنی به ما بشارت بده آنانی که راهیان راه شهادت هستند و در مسیر ما گام برداشته اند چه زمانی به ما ملحق می‌شوند؟! به آن‌ها کمک کن و آن‌ها را یاری کن تا به مقام ما بار یابند و دعای شهدا یقینا موثر است.

آیت الله جوادی آملی گفت: وظیفه همه مسئولین این است که همه تلاش خود را انجام دهند که بین مردم و نان مردم جدایی نیافتد، اما از طرف دیگر وظیفه ما این است که عقیده و اعتقاد خود را حفظ کنیم. در جریان واقعه کربلا در آن وداع آخر، حضرت به اهل بیت خود فرمود پس از شهادت من، شما اسیر خواهید شد، در هنگام اسارت آب خواستن ایرادی ندارد، اما از کسی طلب نان نکنید، نان طلب کردن از دیگران ننگ است. ما چنین عقیده‌ای را باید حفظ کنیم و دست خود را پیش دیگران دراز نکنیم و متکی به خود باشیم و مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات باعث بی اعتنایی به اصل انقلاب نباشد.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.