سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش پخت پنکیک خانگی با روشی ساده و با کمترین مواد را مشاهده می‌کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان - شما برای پخت یک پنکیک خانگی و آسان به ۲ عدد تخم مرغ، (۴ قاشق چایخوری) شیر، (۳.۳ قاشق غذاخوری) آرد همه منظوره، (۱/۴ قاشق چایخوری) عصاره وانیل و (۲ قاشق غذاخوری) شکر نیاز دارید.

نکات مهم
۱. می‌توانید به جای آرد همه منظوره از آرد کیک استفاده کنید.
۲. سفیده‌ها را با همزن بزنید تا کاملا خشک شود تا پنکیک‌ غلیظ‌تر شود.
۳. هنگام پخت با حرارت کم، حدود ۵ دقیقه، هر طرف را سرخ کنید، می‌توانید یک قاشق کوچک آب هم اضافه کنید.

 


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۴۵ ۲۱ تير ۱۴۰۱
سلام من موفق نشدم در آخر که سفیده و رو با مواد قاطی می کنیم شل میشه مثل فیلم نمیشه
دینا
۲۱:۰۹ ۰۹ تير ۱۴۰۱
خیلی ممنون من بااین فیلم تونستم کلی پنکیک درست کنم