باشگاه خبرنگاران جوان - شرکت فناوری عصبی ایلان ماسک به نام «نیورالینک» یک مدیر کارآزمایی بالینی را استخدام کرده که نشانهای از نزدیک شدن این شرکت به هدف دیرینه خود برای کاشت تراشه در مغز انسان است.
بنا به گزارش بلومبرگ؛ این فهرست سمت مدیر آزمایشی، بر آزمایشهای انسانی و دستگاه پزشکی که مدتها قبل در مورد آنها وعده داده شده بود، نظارت خواهد کرد. ایمپلنت مغزی شرکت نیورالینک که بر اساس اعلام ماسک به میمونها اجازه میدهد تنها با افکارشان بازیهای ویدئویی انجام دهند، برای کمک به درمان انواع اختلالات عصبی انسان مانند فلجی در نظر گرفته شده است.
شرح جایگاه مدیر آزمایشی نشان میدهد که این شغل به معنای رهبری و ایجاد گروهی برای فعالیتهای تحقیقاتی بالینی و همچنین رعایت مقررات است.
ماه گذشته، ماسک به وال استریت ژورنال گفت که نیورالینک امیدوار است در سال ۲۰۲۲ دستگاه خود را در مغز انسان جای گذاری کند. با این حال او پیش بینیهای مشابهی را در گذشته نیز انجام داده که بسیار خوش بینانه بودند و بر خلاف وعدهها به حقیقت نپیوستند. از جمله این پیش بینیها میتوان به سال ۲۰۱۹ اشاره کرد که ماسک طی ارائهای گفت این دستگاه تا سال بعد یعنی در سال ۲۰۲۰ در جمجمه انسان قرار خواهد گرفت.
اولین آزمایش انسانی که سازندگان تجهیزات پزشکی باید در مسیر گرفتن تایید سازمان غذا و داروی آمریکا انجام دهند، به عنوان آزمایش سنجش احتمال شناخته میشود. دقیقا مشخص نیست که نیورالینک در کدام مرحله از این فرآیند قرار دارد.
سال گذشته، شرکت دیگری با نام Synchron که روی رابطهای مغز و ماشین کار میکرد اعلام کرد که FDA مطالعه امکانسنجی این شرکت را تایید کرده است. گفته میشود این شرکت نیز در حال حاضر در مرحله استخدام قرار دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
این کار تحول بزرگی هست
متاسفانه برخی نظرات رو می خونم و می بینم بدون داشتن هیچ تخصص یا علمی فقط مخالف هستن
اما اگر شما با بیماران فلج مغزی کار کرده باشید یا اعضای خانواده شما دچار این بیماری باشه
و بعد بشه با تراشه بخشی از این مشکلات عصبی که باعث میشه بیمار فلج باشه و حتی کار های شخصی خودش رو نتونه انجام بده بهبود پیدا کنه ،فوق العاده هست
ما داریم درمورد افرادی حرف می زنیم که به لحاط درک مثل من و شما هستند
فقط فکرش رو بکنید یه جوون 25 ساله یا بیشتر و یا کمتر حتی برای توالت رفتن و تمیز کردن خودشم نیاز به پدر و مادرش داره
پدر و مادری که تا ابد این توان رو ندارن
ان شاالله این تحقیقات به ثمر برسه و این این دسته از بیماران هم بهبود پیدا کنن
بخشی از نظرات که صرفا جنبه مسخره کردن داره در حالی که همون ادما در زندگیشون کار مهمی نکردن و از طرفی پیشرفت دیگران رو هم نمی خوان و با تمسخر اونا سعی می کنن این عقده رو جبران کنن
منم امیدوارم همه بیمارا با توکل به خدا و بعد تلاش علمی سلامتی شون رو بدست بیارن