سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکاب قطب تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان‌غربی

مدیر جهادکشاورزی تکاب گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۷۸۰ تُن گوشت بوقلمون، اولین و بزرگترین تولیدکننده این محصول در آذربایجان‌غربی است.

باشگاه خبرنگاران جوان ارومیه - محسن طاهری روز جمعه در بازدید فرماندار تکاب از مرکز پرورش بوقلمون گفت: در حال حاضر سه واحد بزرگ پرورش بوقلمون با مجموع ظرفیت ۲۵هزار قطعه جوجه‌ریزی در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

وی می گوید: یک جوان کارآفرین اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی است و جوجه‌های پرورش یافته خود را به شهر‌های تهران، اصفهان، زنجان و مشهد عرضه می‌کند.

به گفته مدیر جهادکشاورزی تکاب با فعالیت ۳ واحد بزرگ پرورش بوقلمون برای ۱۲ نفر زمینه اشنغال پایدار ایجاد شده‌است.

طاهری گفت: پرورش و تولید گوشت بوقلمون از ۳ سال گذشته در تکاب آغاز شده است و اکنون به یک صنعت اشتغال‌زا و اقتصادی بخش کشاورزی در این شهرستان تبدیل شده و آن را به یکی از قطب‌های اصلی این محصول تبدیل کرده‌است.

تکاب در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و سالانه بیش از ۲۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.