سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حضور خدمه ناسا در ایستگاه فضایی تا ۲۰۳۰ تمدید شد

با وجود چالش‌هایی که برای ایستگاه بین المللی فضا وجود دارد، اما ناسا تصمیم به تمدید حضور خدمه این ایستگاه و اجرایی کردن ماموریت‌های دیگر دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مقامات ناسا در یک نشست مجازی که روز ۱۸ ژانویه برگزار شد، در مورد برنامه‌هایی برای تمدید ماموریت این ایستگاه فضایی بین المللی صحبت کردند.

به گزارش وبسایت اسپیس، این جلسه توسط Human Exploration و کمیته عملیات شورای مشورتی ناسا (گروهی از کارشناسان مستقل که فعالیت‌های ناسا را در ارتباط با پرواز‌های فضایی انسانی نظارت می‌کنند) صورت گرفت.

کتی لودرز، معاون عملیات فضایی ناسا در این جلسه گفت: "بسیار خوشحالیم که فعالیت این ایستگاه تا سال ۲۰۳۰ تمدید شد. برنامه های زیادی برای عملیاتی کردن در این ایستگاه فضایی در نظر گرفته ایم. ناسا امیدوار است از تجارت ایستگاه‌های فضایی در مدار پایین زمین خارج شود و در عوض تحقیقات و پرسنل خود را به ایستگاه‌های تجاری بفرستد".

چالش های ایستگاه فضایی ناسا

در حالی که لودرز و سایر مقامات ناسا حمایت خود را از تمدید ماموریت های این ایستگاه اعلام کرده اند، چند چالش باقی مانده است. در واقع آمریکا به تنهایی نمی‌تواند سرنوشت ایستگاه فضایی بین المللی را تعیین کند. شرکای این پروژه یعنی روسیه، کانادا، ژاپن و آژانس فضایی اروپا نیز باید وضعیت و اولویت‌های خود را ارزیابی کنند. رابین گاتنز، مدیر ایستگاه فضایی بین‌المللی ناسا، در این باره توضیح داد: "اکنون هریک از شرکای ما با دولت خود کار می‌کند تا رسماً متعهد شود که تا سال ۲۰۳۰ ماموریت خود را تمدید می‌کند، بنابراین هرکس در جدول زمانی و چرخه بودجه خود قرار دارد".

گاتنز در مورد چالش دیگر این ایستگاه یعنی نواقص و ایرادات توضیح داد: "خدمه یک شکاف را در ماژول روسی شناسایی کردند و میزان نشت و نواقص را تقریباً به نصف کاهش دادند؛ تیم‌ها به کار خود برای شناسایی سایر مناطق ادامه می‌دهند. همچنین ایستگاه فضایی ما بنزین کافی در داخل هواپیما را دارد؛ بنابراین هیچ خطر فوری وسیله نقلیه یا خدمه را تهدید نمی‌کند و در بدترین شرایط نیز می‌توانیم این ماژول را برای همیشه ببندیم".

موضوع دیگری که ایستگاه فضایی را در طول عمر طولانی‌اش تهدید می‌کند، زباله‌های مداری یا «آشغال‌های فضایی» است. مدیر ایستگاه فضایی ناسا مطمئن است که تیم او می‌تواند در طول توسعه جدید دوام بیاورد. گاتنز گفت: "ما تحلیل‌های ساختاری انجام داده‌ایم و هیچ مشکلی را حداقل تا سال ۲۰۳۰ پیش‌بینی نکرده‌ایم؛ اما همچنان به بررسی مشکلات و چالش‌ها ادامه خواهیم داد".

گاتنز و لودرز همچنین به برخی از کار‌هایی که قرار است امسال در ایستگاه فضایی انجام شود، اشاره کردند. گفتنی است که «مارک ونده هی» فضانورد ناسا، رکورد جدیدی را برای طولانی‌ترین اقامت آمریکا در مدار ثبت خواهد کرد؛ همچنین این ایستگاه اولین ماموریت کاملا خصوصی خود را انجام خواهد داد.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.