باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - غلامعلی حیدری با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد کمهزینهتر از درمان است، گفت: طرحهای پیشگیری و مقابله با اعتیاد در استان نیاز به بومیسازی دارد.
اعتیاد یک پدیده شوم و خانمانسوز است که کانون خانوادهها را مورد هدف قرار میدهد و منجر به ایجاد مشکلات شدید در خانوادهها و در نهایت فروپاشی خانوادهها شده است.
در حوزه پیشگیری از اعتیاد به یک کار علمی با همکاری دانشگاهها و استفاده از ظرفیت دانشگاهها، نخبگان دانشگاهی و علمی نیاز است که بتوان با روشهای فعالی پیشگیری و مقابله را آسیبشناسی کرد و راهکارهای علمی در این زمینه ارائه داد.
بیشتر بخوانید
مبارزه با موادمخدر نیازمند عزم همگانی و همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی، سازمانهای مردمنهاد و نیازمند تهیه یک بسته علمی دارای پیوست فرهنگی و رسانهای است که در آن باید مسائل مهم از جمله اشتغال، موضوعات اجتماعی، مددکاری، درمان و بهداشت در حوزه مبازره با موادمخدر مورد تاکید قرار گیرد.
باید ارائه آموزش در حوزه پیشگیری از اعتیاد از خانوادهها و سنین پایین انجام شود تا خروجی این آموزشها و اقدامات پیشگیرانه باید در جامعه مشهود باشد.
آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر و کمپ ترک اعتیاد معتادان متجاهر در استان راه اندازی می شود و برای راهاندازی آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر باید موانع را برطرف کرد.
انتهای پیام/ن